Napisano 10 Październik 200618 l druga wersja imo przyjemniejsza. czemu tak pusto? żadnych narzut na łózku? dywaników etc?
Napisano 10 Październik 200618 l troszke dziwnie oswietlone :/ takie ie naturalne jak by pokoj lewitowal :*
Napisano 10 Październik 200618 l Znowu Ty?;D ...ale teraz mi się nie podoba, ha;D Podłogę z drugiego, daj do pierwszego, wymień kwiatka, albo postaw coś roślinnego na podłodze a la drzewko, lampki nie wiem dlaczego, ale wkurzają mnie swoją formą...;p Poduszki świetnie wyszły, łóżko pościeliłeś wręcz rodem z amerykańskiego hotelu (polskich standardów nie znam;p) Cokolik - fajny szczegół, niby pierdoła, a dopełnia. Światło ogólne tworzy fajny intymny klimat, choć mogło by być jeszcze subtelniej. Światła nad łóżkiem moim zdaniem trochę za mocne, zmień żarówki, bo spalisz transformator;D Edit: Co to za tekstura na drzwiach (szafy?)...? Szkło 'mleczne'?
Napisano 10 Październik 200618 l Autor Znowu Ty?;D ...ale teraz mi się nie podoba, ha;D Podłogę z drugiego, daj do pierwszego, wymień kwiatka, albo postaw coś roślinnego na podłodze a la drzewko, lampki nie wiem dlaczego, ale wkurzają mnie swoją formą...;p Poduszki świetnie wyszły, łóżko pościeliłeś wręcz rodem z amerykańskiego hotelu (polskich standardów nie znam;p) Cokolik - fajny szczegół, niby pierdoła, a dopełnia. Światło ogólne tworzy fajny intymny klimat, choć mogło by być jeszcze subtelniej. Światła nad łóżkiem moim zdaniem trochę za mocne, zmień żarówki, bo spalisz transformator;D Edit: Co to za tekstura na drzwiach (szafy?)...? Szkło 'mleczne'? Obawiam sie ze twoje "żądania" nie zostaną spelnione... Co innego jak bedziesz naszym klientem ;) pozdr.
Napisano 10 Październik 200618 l moze być choc pierwsza wersja troche nieprzemyslana:/ noo i z rendera tez moznaby wyciagnac nieco wiecej, pozdr
Napisano 10 Październik 200618 l I w tym rzecz Liber...;D W sypialni ma się mieć ochotę na coś więcej;D Mariusz W...phi, ani odrobinę dobrej woli;P Poza tym, że wolałbyś kaskę;D
Napisano 10 Październik 200618 l Witam Mariusz:) Praca ogolnie fajna choc nie powala jak poprzednie:( Rozumiem, ze czas nie pozwala na wiecej zabawy. Pierwsza wersja jest ladniejsza od drugiej i jak wczesniej wspomniano podłogi do wzajemnej wymiany;) Kwiatek troche mi jakos nie pasuje do kompozycji. Pozdrawiam i do nastepnego:)
Napisano 10 Październik 200618 l MI SIE PODOBA:D oswietlenie tez jest dobre tylko zeczywiscie tekstura poscieli taka sobie.
Napisano 12 Październik 200618 l fajnie, tylko jak dla mnie troszeczke za intensywne kolory, ale to pewnie dlatego ze sam mam z tym problem to swiruje, fajnie, nieczepiam sie materialow bo niema czego, wykonales zadanie, punkt dla Ciebie
Napisano 13 Październik 200618 l na pierwszym renderze to płytki położone są ?? tak w sypialni, prosto z cieplusiego łóżeczka na zimną posadzkę brrrrry :) a pozatym to proporcje jakieś dziwne - zakładając że łóżko ma jakieś max 180 cm. szerokości to tak na oko wychodzi płytka 80x80 takich jeszcze nie widziałem. 2 stanowczo lepszy - fajny materiał na szafie światło ok. no i ta podłoga zmieniona - ten mi sie podoba
Napisano 14 Październik 200618 l Autor Witam wszystkich dzieki za komentarze ;) na pierwszym renderze to płytki położone są ?? tak w sypialni, prosto z cieplusiego łóżeczka na zimną posadzkę brrrrry :) a pozatym to proporcje jakieś dziwne - zakładając że łóżko ma jakieś max 180 cm. szerokości to tak na oko wychodzi płytka 80x80 takich jeszcze nie widziałem. 2 stanowczo lepszy - fajny materiał na szafie światło ok. no i ta podłoga zmieniona - ten mi sie podoba Plytki w sypialni - wiadomo- kwestia gustu a nawet indywidualnych preferencji . Ktos moze lubic ktos inny nie :)Zimne niekoniecznie - jesli ogrzewanie podlogowe :) Co do wielkości to duzo sie nie pomyliles - taka plytka ma 60 x60 cm pozdrawiam