Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ladna robota, z poczatku myslalem ze to jakas kosiarka czy kombajn,teraz wiem ze to .... brembo :) ale fajnie, byloby jeszcze fajniej gdybs zrobil animacje, byloby super

Napisano
czym renderowane ? szumik jak maxwella

no właśnie czy nie za duży z przodu na pierwszym planie ??

tylko to mi jakoś nie podeszło reszta miodek

Napisano

Więcej ujęć jest na VIP, tu chciałem umieścić wybraną prace z kilku. Co do rozmyć na pierwszym planie - to był efekt zamierzony. Gdybym zrobił wszystko wyraźnie to być może było by mniej realistycznie tu i tak przesadziłem z przysłoną (Maxwell). Zależało mi na ustawieniu ostrośni na napis. A ten szum możliwe że gdybym zostawił przeliczanie na dłużęj to by zniknął. Render trwał 10 godzin.

Pozdrawiam, dzięki za komentarze!

Napisano

Dla mnie bomba tymko!

Bardzo mi się podoba, choc w WIPie można znaleźć lepsze ujęcia - kwestia gustu :)

Fajnie, że wybrałeś Maxwella.

Dobra robota chłopie - Brawo!!!

Napisano

HXL - co do wyboru to tak wypadło na ten akurat, może dlatego że był ostatni, fajnie że Ci się też poprzednie podobały. Nie wiedziałem który dać na finał.

sokół - być może zabardzo przyzwyczaiłem się do jpg, ale sprawdze PNG

Napisano

10 godzin ??!! lol troche dlugo, a mialem sie przyjrzec maxwellowi :)

Napisano

Super shader tarczy, plastik też fajny, ale materiał na zacisku mu tu jakoś nie pasuje, nie wiem, może taki jest w rzeczywistości, ale wizualnie mi się odcina.

Jako, że postanowiłem każdej komentowanej pracy dawać ocene, więc dla ciebie -2 za szum -1 za shader na zacisku -1 współczynnik korygujący za mała złożoność sceny ;P i +2 za shader metalu czyli 8/10

Napisano

model cudny, shadery jeszcze bardziej :) nie licząc tego na zacisku ofkors, tam chyba powinien być jakiś mały bump i słabsze refleksy, ale może sie myle bo niewidziałem w realu

Napisano

Pecet - Zacisk nie jest identyczny w kolorze ani w strukturze lakieru, coś mi się w tym, który zrobiłem spodobało i nie chciałem na siłę tworzyć identycznego z realnym. Myślę że delikatny bump by się przydał ale chyba już zostawię ten zacisk w spokoju. Dzięki Pecet za radę, Pozdrawiam!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności