BIRKoFF Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Witam wszystkich Temat ogólnie trudny, Zamierzam namalować;) człowieka szalonego (¶wira) który wszędzie będzie widział kobiety ,usta kobiety,sex,pier¶i, itp Jego choroba czy szaleństwo jest tak silne ze nie może sobie z tym poradzić. Pierwsze szkice i próby namalowania tego dopiero po warsztatach DTM2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 No to czekamy :) Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 4 Październik 2003 Autor Share Napisano 4 Październik 2003 A wiec szkic jest już. ciekawe czy uda mi się z kończyć tak jak to widzę w głowie;) [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 Hehe, z tego, co widziałem na karteczce to fajnie rysujezs, więc 3mam kciuki Birkof... no szkoda, ze tak krótko na warsztatach.. ale c00sh ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 fajnie by bylo gdybys zamieszal tu z tym \"trikiem optycznym\" - figura i tlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 Chekadeng: chodzi ci o taki blur zeby lekko postacie wydobywały sie z tła? czy chodzi ci o DOF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 jak dla mnie to troche nie związane z tematem, bo przedstawiasz tylko sexowne panienki- takie mozna zobaczyc wszedzie: w tv, internecie. Wielu ludzi moze tak postrzegac milosc co nie znaczy ze sa szalencami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 heh sory to powyrzej to ja, tylko zapomnialem sie zalogować:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 Dla mnie moze byc tylko juz kwestia tego jak tu kolorkiami rozporzadzisz bo szkic ciekawy. Nie podoba mi sie tylko ten pan po środku, jakiś taki Kwazimodo Ci wyszedl ;) popraw jego gabaryty i dodaj jeszcze troszke umiarkowanego chaosu do pracki i bedzie ok :) Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 hmmm zgodzę się z WavaMiva, choć tak naprawdę wszystko zależy od wyeksponowania tych otaczających faceta pokus miłości, tego jak on je odbiera.... czy będą to poprostu zwykłe nagie babki z rozkładówki czy jego popaprane groteskowe myśli... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 Pierwsze kolory wylane;) tak te panienki to będą halucynacje tego szalonego gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 a mnie ciekawi jedno...wyżej piszesz...że: Originally posted by BIRKoFF A wiec szkic jest już. ciekawe czy uda mi się z kończyć tak jak to widzę w głowie;) [lol2] dalej mamy jush że Originally posted by BIRKoFF Pierwsze kolory wylane tak te panienki to będ± halucynacje tego szalonego go¶cia. a ja mam takie pytanie...sk±d ta wielka różnica między tumi obrazkami...gdzie podziały się te fotorzeczywiste twarze? I dlaczego pokolorowane wygl±daj± jush zupełnie innaczj niż z pierwszego szkicu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Pewnie dlatego, ze to pierwsze to strasowane fotografie, do czego Birkoff sie nie przyznal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 róznią się dlatego ze ja nie lubie fotorealizmu i nawet nie potrawie rysować na fotorealizm, a co do zmiany na początku miałem na rysować takie panienki stojące ale faktycznie lepeij wygląda jezeli to będą halucynacje. czy 3 kolorowy szkic wygląda ładniej? od kolorowego ? hehe kurcze ja tez mam takie odczucie ze łądniej;_) :o DruG: eeee...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Originally posted by DruG Pewnie dlatego, ze to pierwsze to strasowane fotografie, do czego Birkoff sie nie przyznal :P i tu się z Tobą zgodze DruG...ale ciii żeby się nikt nie dowiedział... :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 zabawni jesteście ;)[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 hm... no wyglada to na trasowanie, ale jestem sklonny uwierzyc BIRKoFFowi. Co do samej pracy, troche taka ekspresjonistyczna, ale przy tym temacie to bardzo pasuje. Osobiście nie podobają się panienki w wersji pokolorowanej i wcale nie przypominają one halucynacji tylko jakies kreatury. Kolorystyka mi sie podoba... zycze powodzenia i czekam na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 a ja myślę, że to Posteryzacja albo Trasowanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 7 Październik 2003 Autor Share Napisano 7 Październik 2003 polepszyłem kolorki a teraz robię tło ,później jeszcze powrócę o postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 Kolejny update co raz blizej konca;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 Wyjdzie z tego ciekawa praca w mojej ulubionej surrealistycznej stylistyce :> Miłość w umyśle Szaleńca jest w Twojej pracy tak szalona, że aż się biedny Szaleniec przestraszył. Mam nadzieję, że w tle pojawi się dużo więcej szczegółów. Powodzenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 No ten pan raczej woła kolege z drugiej strony ulicy niz wrzeszczy z szaleństwa. Pojawił sie wkoncu typowy dla Ciebie klimat a to bardzo dobrze pracy wróży :) Poza tym, że licze że bardziej prace rozbudujesz bo narazie czuc w niej małą pustkę. Zaczyna mi sie to podobac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 Nie no ogolnie jest cool. Tylko te postacie bym troche poprawil. I jeszcze te całujące się panienki- te jezyki wygladaja jak jakieś dwa kołki... ogolnie pomysl fajny ale nie przepadam za takim stylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 tak tło jeszcze dopracuje tak samo panienki, jezeli znajde czas wolny. a co do stylu to styl jak styl najnormalniejszy surrealizm;:D od fotorealizmu jest aparat cyfrowy ;) dzięki wszystkim za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 15 Październik 2003 Autor Share Napisano 15 Październik 2003 Koniec, poprawidz mozna by jeszcze ale mi sie juz niechce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 no wiec tak : 1. ta laska z lewej na maxa to ma ta glowe jakis nienaturalnie (tak jakby byla odcieta i zle przyklejona - przesun ja troche w lewo i w tyl :-) ) 2. hmm te dwie lesby to maja dziwne usta i proporcje twarzy (popracuj nad nimi - chyba ze tak mialo byc) resza mi sie podoba, jakby co to moze cos mi sie wydaje - nieznam sie. pozdroffka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Lubię twój styl i podoba mi się twoja praca prócz postaci.I przez to jakoś ona do mnie nie przemawia :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Cos z jego wyrazem twarzy zró bo psuje całą prackę, ten człowiek nie wygląda na szalonego, raczej układa sobie fryzure i śpiewa :) Co do reszty sie nie czepie ale pustka prawego dolnego rogu lekko zachwiała Ci kompozycje. Nie mowie zeby cos tam pakowac ale moznaby cos poprzesuwac minimalnie i bedzie git. Popracuj bo świetna to pracka bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Te panie sa jakies takie zdeformowane, a piersi tej po lewej maja \"zeza\" :P Dalej sie upierasz, ze ten pierwszy \"szkic\" sam namalowales? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 17 Październik 2003 Share Napisano 17 Październik 2003 hihihihi...popieram DruG :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi