NCdeIgnis Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 :) Praca przygotowana na zajęcia , tematem pracy miala byc JEDNA DRUGA;)
SSn4k3 Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Lepiej zmien nazwe watku bo do rana to nie wytrzyma;] A co do pracy to takie jakies....... pomysl fajny, ale z wykonaniem gorzej, pusto i dziwnie. Pozdro;*
pecet Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 słabe to, pusto, model niezbyt dobry... jak jedna druga to powinna być tylko jedna połówka :p
tweety Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 NCdeIgnis: zmień nazwę wątku na zgodny z zasadami tytuowania wątków zapoznaj się też z całym regulaminem forum max3d.pl w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty
NCdeIgnis Napisano 16 Październik 2006 Autor Napisano 16 Październik 2006 Poprawilem nazwe wątku,przepraszam za kłopot;) co do sceny , moim zamiarem bylo , aby była pusta i cala uwaga oglądajacego skupiala sie na masce (MASCE dlatego obiektowi daleko od realizmu) . no ale sproboje to inaczej skaponowac zeby troszeczke tą pustke lepiej zagospodoarowac:] jakies propozycje?
yooshi Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 Hmm... Maska ladna, podoba mi się :) Przypomina mi maskę pewnej wiedźmy z filmu Darkness falls (polecam). A gdybyś wyrenderował te maske z bliska z małym DOF...?
piotrek Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 Mi się nawet podoba - trochę maska miejscami powyginana, ale mozliwe, że tak miało być.
Rekomendowane odpowiedzi