ftorek Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 Pozdrawiam podobnie - zajmuje sobie miejsce - nie wiem ile z tego bedzie bo suabo mam teraz... ale ma byc kosmicznie i sci-ficznie (nawiazujace do moejgo watku space-truckin) czyli jakies zbiorniki, kratownice, terminal i mala kawiarenka :) pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim uczestnikom :) pzoaia
ognisty Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 pfff popsułeś nam cały klimat tym s-f :P ale pozatym to życze powodzenia :D
ledyr Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 też na początku chciałem zrobic cos we future ale bardziej w stylu fantasy jak to: no ale za mało kreatywny jestem zeby cos fajnego wymyslic :/ moze tobie sie uda coś oryginalnego zrobić ;) Powodzenia!
arcade Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 heh, będzie dobre, też myślałem żeby coś takiego zrobić, ale projektowanie tego wszystkiego mnie przeraziło :] Ledyr - skąd ty masz takie kozackie koncepty??? ;)
ledyr Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 Ledyr - skąd ty masz takie kozackie koncepty??? ;) to akurat nie dawno było na CGTaklu, ale mam tego mnóstwo ze wszystkich stron jako inspiracje :D
bartonfink Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 tak szczerze to przewidywalem ze zrobisz s-f :) czekam z niecierpliwoscia na samkowity design
merv_ Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 i widzimy postępy :) (no cóż asci art nei wyszedl :( )
bartonfink Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 ftorek -> co jest z toba? pomysl przedstawiles a jakis modelik ? :)
ofca Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 implosion xD - ale cii - wlasnie man - mnie namawiales a teraz co ? jazda jazda jazda !
Rekomendowane odpowiedzi