Napisano 16 Październik 200618 l Pozdrawiam podobnie - zajmuje sobie miejsce - nie wiem ile z tego bedzie bo suabo mam teraz... ale ma byc kosmicznie i sci-ficznie (nawiazujace do moejgo watku space-truckin) czyli jakies zbiorniki, kratownice, terminal i mala kawiarenka :) pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim uczestnikom :) pzoaia
Napisano 16 Październik 200618 l pfff popsułeś nam cały klimat tym s-f :P ale pozatym to życze powodzenia :D
Napisano 16 Październik 200618 l też na początku chciałem zrobic cos we future ale bardziej w stylu fantasy jak to: no ale za mało kreatywny jestem zeby cos fajnego wymyslic :/ moze tobie sie uda coś oryginalnego zrobić ;) Powodzenia!
Napisano 16 Październik 200618 l heh, będzie dobre, też myślałem żeby coś takiego zrobić, ale projektowanie tego wszystkiego mnie przeraziło :] Ledyr - skąd ty masz takie kozackie koncepty??? ;)
Napisano 16 Październik 200618 l Ledyr - skąd ty masz takie kozackie koncepty??? ;) to akurat nie dawno było na CGTaklu, ale mam tego mnóstwo ze wszystkich stron jako inspiracje :D
Napisano 18 Październik 200618 l tak szczerze to przewidywalem ze zrobisz s-f :) czekam z niecierpliwoscia na samkowity design
Napisano 6 Listopad 200618 l implosion xD - ale cii - wlasnie man - mnie namawiales a teraz co ? jazda jazda jazda !