FF Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Aerograf robiony na zlecenie do poradnika modelarskiego wydawanego przez Pawła Grochowskiego. Poradnik mozna nabyc międzu innymi tutaj. Pozdrawiam! EDIT: zapodmnialem dodac, ze to moja pierwsza komercha:P
dariusz Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 niezłe. to iwata? brakuje mi tylko wieczka na zbiorniczek
salvage Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 To ja się wypowiem, choć autorytet mój żaden. Model, super takie równe i ładne, że się zaraz rozpłynę ;-) Materiałki nie gorsze :D Co do rendera, to... też nie mam sie do czego przyczepić. Gratulacje! [edit] Te napisy na dole nie fajnie wyglądają, tak pusto... dorzuc do nich może jakieś info, choćby małymi literkami pod spodem numer strony albo coś...
chveti Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Przekroje dają radę , okładka strasznie pusta i nudna ;) Pozdrawiam.
FF Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 Z uwagami dotyczącymi pustoty okładki przekrojów (:P) to nie do mnie bo ja tylko zrobiłem model 3D i kilka renderow które później zostały wykorzystane przez autora (2 i 3 obrazek to strony z poradnika) także cieszę sie ze sam model i render sie podoba:) dariusz - to jest najpopularniejsza w Polsce (podono ma ją 70% uzytkowników) "pseudo Iwata" a wieczka nie ma bo go nigdy nie uzywam.
Secator Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Przyczepie sie tylko do tła: strasznie monotonne i nieciekawe :] Materiały piękne, model piękny, całość piekna.
arev Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 bardzo ladne modele. powierzchnie przekroju zrobilbym jedynie lekko chropowata, ale i tak jest ladnie :) p.s. nie mogles przepisac z okladki slowa "AEROGRAF"? :p
FF Napisano 18 Październik 2006 Autor Napisano 18 Październik 2006 Dzieki za komentarze. arevulopapo-dobrze ze zauważyłeś, juz poprawione:P Powierzchnia wewnątrz aero jest lekko chropowata bo jak była całkiem to nic nie było widać.
Rekomendowane odpowiedzi