Napisano 17 Październik 200618 l Aerograf robiony na zlecenie do poradnika modelarskiego wydawanego przez Pawła Grochowskiego. Poradnik mozna nabyc międzu innymi tutaj. Pozdrawiam! EDIT: zapodmnialem dodac, ze to moja pierwsza komercha:P
Napisano 17 Październik 200618 l To ja się wypowiem, choć autorytet mój żaden. Model, super takie równe i ładne, że się zaraz rozpłynę ;-) Materiałki nie gorsze :D Co do rendera, to... też nie mam sie do czego przyczepić. Gratulacje! [edit] Te napisy na dole nie fajnie wyglądają, tak pusto... dorzuc do nich może jakieś info, choćby małymi literkami pod spodem numer strony albo coś...
Napisano 17 Październik 200618 l Przekroje dają radę , okładka strasznie pusta i nudna ;) Pozdrawiam.
Napisano 17 Październik 200618 l Autor Z uwagami dotyczącymi pustoty okładki przekrojów (:P) to nie do mnie bo ja tylko zrobiłem model 3D i kilka renderow które później zostały wykorzystane przez autora (2 i 3 obrazek to strony z poradnika) także cieszę sie ze sam model i render sie podoba:) dariusz - to jest najpopularniejsza w Polsce (podono ma ją 70% uzytkowników) "pseudo Iwata" a wieczka nie ma bo go nigdy nie uzywam.
Napisano 18 Październik 200618 l Przyczepie sie tylko do tła: strasznie monotonne i nieciekawe :] Materiały piękne, model piękny, całość piekna.
Napisano 18 Październik 200618 l bardzo ladne modele. powierzchnie przekroju zrobilbym jedynie lekko chropowata, ale i tak jest ladnie :) p.s. nie mogles przepisac z okladki slowa "AEROGRAF"? :p
Napisano 18 Październik 200618 l Autor Dzieki za komentarze. arevulopapo-dobrze ze zauważyłeś, juz poprawione:P Powierzchnia wewnątrz aero jest lekko chropowata bo jak była całkiem to nic nie było widać.