golum Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Witam...troche obciach wrzucać tutaj takiego kwasa...no ale chciałbym się czegoś dowiedzieć na przyszłość. To moja pierwsza prackaw 3d...wiec prosze o wyrozumiałość:] To miał być słup informacyjny z brył elementarnych. Oceńcie projekt i wykonanie (jak by było co;p) no i prosze o jakieś rady i wspazówki...z góry dzięki!!
MaGuu Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Szczerze to mi się podoba :) Jedyne co bym poprawił to cienie:) Są ostre jak jak riposty Tuska :P Wolał bym jakieś mięciutkie i w tle wszystko jednolite (jedną scianke masz czarną) I jako prezentacja ogólnej bryły było by spoko :)
arev Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 prawie dwa lata na forum i pierwsza praca? coz... na mysl przychodzi mi tylko wybuchajaca firanka :] powodzenia.
golum Napisano 18 Październik 2006 Autor Napisano 18 Październik 2006 wiesz na forum jestem 2 lata...ale aktywny byłem tylko na 2d:p a teraz zaczołem rozkminiać 3d maxa
arev Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 rozumiem :) w takim razie powodzenia z "czyde" ;)
Master Kiełbaster Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 To jest niegodziwa nikczemność umieszczać takie prace na forum! (to odnośnie ostrych ripost :*)
krzyhhh Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 yyy... zatkało mnie... stary do roboty .. więcej detali... DOF'em nie watro zakrywać ich braku. praca conajmniej słaba... i imo po takim czasie siedzenia na tym forum ... tylko czytająć posty był byś w stanie zrobić coś lepszego pozdrawiam.. i czekam na coś ciekawszego.
chudy Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 no nie poszalałeś z tą pracą. kilka boxów, jeden pomarańczowy i resta zamazana DOFem. I wogóle to nie przypomina słupa informacyjnego. pozdrawiam
steve_loopez Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 E tam panowie juz nie pamietacie swoich początków? Założe się że 3/4 z was nie wiedziala nawet co to dof. Jak na pierwsza prace to fajna. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi