uncle Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 hmm niestety kompletnie nie da sie nic w tej scenie przeedytowac, nawet zmienic dobrze konta kamery, praca za maxem trwa jakies 60sec po czym sie samoistnie zamyka, dlatego koncze ten projekt na tym etapie, mam go juz kompletnie dosc ehh, chyba sie zabiore za modelowanie szklanek i dlugopisow heheh moglo wyjsc cos z tego fajnego ale skopalme wszystko - od textur do oswietlenia ;) hehehe tak wiem jest do bani ale co poradze;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 usun te paski tv i bedzie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrbogus Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 hihi uncle ;] jak dla mnie to coooool :> ... tylko te \"paski tv\" :D ... 3m sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 marcin_ps: popraw avatar. Wazy ponad 30kb, a jakbys zrobil z tego gifa to wazylby 3kb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Mi siŕ podaba. Ja te┐ wlaÂnie przymierzam siŕ do zrobienia takiej scenki. I mam do ciebie jedno pytanie, w jakim renderze renderowa│e i jak zrobile takie fajne sloneczko padaj▒ce na Âcianŕ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 render to vray -> irradiance ;) sloneczko sie samo zrobilo;D,a paskow juz nie da rady chyba usunac;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 dla mnie rewelka! jest kilka rzeczy, które bym upadcie zmienił gdyby była taka szansa... z racji że to finished work pozostaje mi skomentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukyo Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 bardzo fajne, tylko jak dla mnie to swiatlo za mocne na ziemi tam...ale calosc bardzo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
campo Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Uncle, jak dla mnie rewelacja, lubie bardzo te prace. Takie male tylko pytanko: czemu to zrezygnowales z Brazila na rzecz Vray\'a, skoro byles takim zagorzalym zwolennikiem tego pierwszego? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 a czy takie słoneczko można zrobić w Brazil-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 cała kompozycja bardzo mi się podoba... tak mi jakoś podchodzi i już. Ta ławka jest mega czaderska! :) serio serio. Światełko w całej scenie też super... Te pnącza na ścianie mocno płaskie wyszły, ale trudo się mówi.. i taki drobiazg jeszcze.... przy takiej ekspozycji i tak silnym świtle możesz być pewnien, że ten fragment nieba który widać dałby konkretnego glowa! wyżarłoby tam kawał budynku :)) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 witam, za mocne swiatlo chyba pada na ziemie :/... ale moze to moje spaczenie mrokiem? :D... ogolnie bardzo super fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 NOno.. niezly klimacik.. tylko po kiego dales tego interlacea to ja nie wiem.. grrrr tez mi pomysl.. wez to przerenderuj :) bo nie mozna sie skupic na texturach itp.. no a swiatlo faktycznie za duze.. gdyby nie to to powiedzialbym ze to fotka :) z interlacem ofcoz behhehehe [lol2] mozesz pokazac sama scenke bez textur?? :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 tak dla zabawy go dalem ;) ehh pracka skonczona klimat moze i ma mnie sie nie podoba hehehe, ok ja ide spac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6671&page=1 Pod koniec lepiej ci wyszło po cholere dodałeś te paski tv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Bomba...prawdziwy real...!! PS. Przypomina to ulicę SCORPI\'ego...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Połki Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 hehe, Uncle nawet nie wiem kiedy ty to skończyłeś:) Extra! Kolejna za[....]sta praca w twoim wykonaniu :D Szkoda, że max zaczął ci się sypać, ale to ujęcie jest dzięki temu nietypowe:) Ciekawe jaką następną pracę znowy wymyślisz. Zdzwił mnie trochę ten interlace, ale jak się nia da usunąć, to się nie da ;) Na koniec powinieneś to zaanimować jeszcze;) Pozdro[piwo][piwo][piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi