JmTm00 Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Hejka ...Wstaje dziś rano, pół przytomny odpalam kompa...i zabrnąłem gdzieś w czeluście mojego dysku...patrze...O ****..!!! jeszcze to mam!!! :O ale szok!... Przedstawiam wam moją starą animke, jako kompletny wtedy żółtodziub na polu 3d robiłem ją chyba z pół roku afair...ech...pamiętam jeszcze mój pierwszy wątek na tym forum :) vip z tego projektu właśnie :] ech, łezka w oku normalnie... Co do spraw technicznych i fabularnych: Nie wiedziałem wtedy co to jest nawet że istnieje coś innego niż scanline :) animacja...hm no cóż uczyłem...ucze sie nadal...wiec ;) Co do fabułki od początku do końca moje maleństwo :] Jedyne co sie już nie zgadza to litery końcowe :/ ale dziecka nie pokroje wiec musi tak zostać juz :] Czas trwania: 03:27 sek Mam nadzieje ze Wam sie spodoba. Endzoj. Pozdrawiam
Vorek Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Jedyne czego się mogę doczepić to zastosowane czcionki, ale to pierdółka ;] Bardzo przyjemnie się ogląda, ciekawy przekaz. Pozdrawiam
tweety Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 fabuła i klimat na duuuży plus! nieżle to wyszło i gratuluję pomysłu. jest kilka mankamentów jakie mnie denerwowały (za dłgie ściemnienia, taka sobie operatorka, czy podkład muzyczny) ale ogólnie bardzo ciekawa animacja. Pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Spoko choć metafory nie czaję :* Miejscami nudawe to jest jak czeka na download :p
DaveBorck Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Bardzo fajne, i fabuła i wykonanie. Nie wygląda jakby je robił całkowity żółtodziób ale niech będzie:) Tylko kilka rzeczy bardzo denerwuje, a mianowicie te przydługie ujęcia i litery końcowe ale to już było mówione. Reasumując jest dobrze. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi