Napisano 23 Październik 200618 l Hejka ...Wstaje dziś rano, pół przytomny odpalam kompa...i zabrnąłem gdzieś w czeluście mojego dysku...patrze...O ****..!!! jeszcze to mam!!! :O ale szok!... Przedstawiam wam moją starą animke, jako kompletny wtedy żółtodziub na polu 3d robiłem ją chyba z pół roku afair...ech...pamiętam jeszcze mój pierwszy wątek na tym forum :) vip z tego projektu właśnie :] ech, łezka w oku normalnie... Co do spraw technicznych i fabularnych: Nie wiedziałem wtedy co to jest nawet że istnieje coś innego niż scanline :) animacja...hm no cóż uczyłem...ucze sie nadal...wiec ;) Co do fabułki od początku do końca moje maleństwo :] Jedyne co sie już nie zgadza to litery końcowe :/ ale dziecka nie pokroje wiec musi tak zostać juz :] Czas trwania: 03:27 sek Mam nadzieje ze Wam sie spodoba. Endzoj. Pozdrawiam
Napisano 23 Październik 200618 l Jedyne czego się mogę doczepić to zastosowane czcionki, ale to pierdółka ;] Bardzo przyjemnie się ogląda, ciekawy przekaz. Pozdrawiam
Napisano 23 Październik 200618 l fabuła i klimat na duuuży plus! nieżle to wyszło i gratuluję pomysłu. jest kilka mankamentów jakie mnie denerwowały (za dłgie ściemnienia, taka sobie operatorka, czy podkład muzyczny) ale ogólnie bardzo ciekawa animacja. Pozdrawiam
Napisano 23 Październik 200618 l Spoko choć metafory nie czaję :* Miejscami nudawe to jest jak czeka na download :p
Napisano 23 Październik 200618 l Bardzo fajne, i fabuła i wykonanie. Nie wygląda jakby je robił całkowity żółtodziób ale niech będzie:) Tylko kilka rzeczy bardzo denerwuje, a mianowicie te przydługie ujęcia i litery końcowe ale to już było mówione. Reasumując jest dobrze. Pozdrawiam