Gość AcidBoyXL Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 Witam, ostatnio mam troche roboty a oto jedna z tych rzeczy ktore robie.. samochod zrobilem w tydzien, materialy standardowe, render w scanlineie (takie wymogi).. daje go tu bo mam zamiar przerobic go teraz na wersje brazilow▒ i troche oteksturowaŠ. aha jeszcze jedno rendery nie sa z kamerki wiec moze kat widzenia nie jest kompatybilny ze wzrokiem wszystkich, sorka jesli to komus przeszkadza :P pozdro
Marcin_ps Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 buuuu nie bylo go chwile to juz wiem dlaczaego ladniutkie ....
hac Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 nie wiem jak innym, ale mi sie to podoba :P
Bacry Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 Bardzo podobają mi się trąbki na masce. Tylni zafoliowany zderzak, no i ta czarna dziura w środku samochodu. A tak na serio to całkiem fajny. A niektórzy twierdzą, że scanline do D. Pozdrawiam Bacry
trzy budziki Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 Kurcze, Świetny Bardzo mi się podoba wnętrze, zewnętrze zresztą też, ale zazwyczaj wszyscy bardziej się koncentrują na blacharce. Jak dla mnie jesteś WIELKI, a ten rendering od spodka też mnie powala. Pozdrowienia:):):) O jeszcze, jeszcze, wrzuć siateczkę PLiiizz. Takim jak ja słabeuszom z pwenością wiele by to pomogło.
sikham Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 hehe Acid znowu udowodniłeś że jesteś jednym z najlepszych ale jak juz robisz ultra dokładnie to zapomniałeś uszczelek i \"zawiasu\" w drzwiach ;)
Phantom Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 no bravo !! mój człowiek :D:D:D ja czepiam się tylko dziwacznego lakier :P blaku wlewu paliwa :D i kiepskich wydechów :( pozatym jest super cool... acid powrócił :P pozdro :D
Batou Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 A to ci niespodzianka! Ford mustang. Jak dla mnie model jest super. Kilka błędów by się na siłę znalazło, ale w porównaniu do mojego mustanga to i tak nic (prace ciągle trwają, dziś mały update :P ). Wnętrze wygląda naprawdę ekstra. Podwozie również. Bardzo podobają mi się felgi. Nie podobają mi się z kolei okolice tylniego nadkola (coś nie tak z modelem). Wydają mi się również, że błotnik jest odrobinę zbyt mało zaakcentowany. Ale to tylko drobiazgi. Czekam na kolejne renderki i życzę powodzenia. [soczek]
Gość AcidBoyXL Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 hehe zgadzam sie z wami, nie mialem jednak czasu zeby go dopieszczac (calosc zrobilem w niecaly tydzien), mysle ze poprawie to jeszcze a lakier i materialy beda brazilowe bo tam jakos latwiej zrobic to wszystko, no i oswietlenie duzo daje z GI a tu brak :) narazie nie zapowiada sie w sumie zebym mial czas na wlasne projekty no ale napewno to poprawie.. a tu jeszcze jeden render z troche innym lakierem (tez scanline bez GI) pozdro
Loozack Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 it\'s beautiful :) bardzo podoba mi siŕ wnŕtrze, karoseria g│adziutka, czekam na render w Brazilu :D trzymaj siŕ [piwo]
uncle Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 ehm ze tak powiem, kolo chaty mojej laski stoi takie cudo, centralnie:) wlasnie wcozraj mu sie przyglodalem i twoj model wygloda jak zabawka :))) ten samochod, ten mustang przygniata swoimi rozmiarami, widac moc w nim, potege... ehh piekny widok:) tylko nie wime czemu kobieta sie ze mnie smiala jak patrzylem na ten samochod;D hehehhe stary popracuj nad klimatem tego samochodu :)) bo ja to zrobie:D
trzy budziki Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 Powtˇrzŕ siŕ, wed│ug mnie jest piŕkny. WrzuŠ Siatkŕ PLIZZZ! Mi na pewno to wiele pomo┐e.
Rekomendowane odpowiedzi