Intruder Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Witam kilka dni temu, gdy skończyłem obecny projekt postanowiłem potestować Vray 1.5 RCx. Sciągnąlem demo z chaosgroup i zainstalowałem. Przy starcie MAX7 zaczał wyrzucać mi błędy 126 (nie mozna znaleść modułu) do poniższych : vraydomecamera60.dlo vrayfur60.dlo vrayphysicalcamera60.dlo vrayplane60.dlo vraysphere60.dlo vraycolor60.dlt vraydirt60.dlt vrayfastsss60.dlt vraysky60.dlt EDIT: pliki znajdują się gdzie powinny jak wrzucił je instaler demo - ...plugins/vrayplugins Stwierdziłem, że skoro tak, to pójdę inną drogą i sciągnąlem jakieś piraty Vray 1.5 RC 2 i 3. Okazało się, że sytuacja jest taka sama. O ile nie dziwię się piratom, to oficjalne demo to już dziwna sprawa. Szukałem na forum chaosgroup i wygląda na to, że MAX7 nie powinien mieć problemów. Napisałem do nich maila z problemem ale nie wiem czy doczekam się odpowiedzi. Może forumowicze tutaj coś mi podpowiedzą? Najbardziej zależy mi na sprawdzeniu systemów sun/sky i dirt. Pozdrawiam
polka dot Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 oficjalne demo vraya 1.5 RC jest pod maxa 8.
maczuga Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 to może tak: ściągnij triala maxa 9, zainstaluj pod niego tego vraya wersje co teraz usilujesz zainstalować pod 7, otwórz pliki plugin.ini z katalogu maxa 7 i maxa 9, przepisz ścieżki do pluginów vraya (przepisz nie skopiuj) z ew. lekką modyfikacją. Powinno działać.
Rekomendowane odpowiedzi