Marek G Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Małe co nieco , abyście pamiętali że żyje :-) hehehehh .Tak poważnie jest to nowoczena kuchnia 20m2.Kuchnie projektowała Ifonka , ja robi robiłem resztę.Pozdrawiam Marek
Liber Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Miejscami słabe AA, ale ogólnie fajnie Ci to wyszło.
merv_ Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 ładny materiał czajnika... ładne światło ekstra! :)
arch515 Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Siemka! Dla mnie Ok, na poziomie jak zawsze, choć ujęcia mało pokazują jak na tak durzy metraż pomieszczenia, to odnośnie, co do renderu. A co do projektu to mi się nie podoba nic tu nad zwyczajnego powiedziałbym nawet więcej, że oklepane i tyle. No, ale projekt nie twój, i wiem ze ty byś to zrobił dużo lepiej. Pozdrawiam.
Zbychowaty Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 Witaj Marq!Jak dla mnie bezbłędne renderki. Kuchnia przyjemna, choc wole bardziej stonowane kolory. Pokazesz swiatelka i ogolne ust rendera? Pozdrawiam:)
Marek G Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 dzieki za komentarze chlopaki Z-Brush- wiesz ustawienia renderka takie jak zwykle ,tylko ze to liczylem na adaptive QMC, swiatla 2 w oknach vraylighty mult 7 lekko niebieskawe + 1 synlight. pozdr Marek
anJek Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 piekne jak zawsze, po prostu zyleta :) jedyne co razi to material pochlaniacza nad kuchenka - nie pasuje ten noise wogole (a przynajmniej za duzy sie wydaje). A reszta super!! Po prostu zdjecie. pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Ten metal trochę zbytnio zaszumiony :* Możesz wrzucić ustawienia rendera?
hcpiter Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 super rendery super shadery, projekt i wogole jest fajnie !
dyonizoss Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 ładna ta kuchnia, super światło i materiały ( no moze z wyjatkiem tego okapu, to ziarno moim zdaniem gryzie sie z "żyletecznością" innych materiałow) bardzo fajnie dobrałes widok za oknem, super to gra PoZdRo!!!
Ifonka Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Witam, pomijajac swietny projekt he he wykonanie jest rownie swietne he he Marku , dla mnie zawsze jestes the best :-)
Gość Savoy Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Jak zwykle pięknie. możesz pokazać ustawienia świateł? Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi