Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Małe co nieco , abyście pamiętali że żyje :-) hehehehh .Tak poważnie jest to nowoczena kuchnia 20m2.Kuchnie projektowała Ifonka , ja robi robiłem resztę.Pozdrawiam Marek

kitchenkrzysztofswiatowiec0000ds1.jpg

kitchenkrzysztofswiatowiec0005ml1.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 10,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Miejscami słabe AA, ale ogólnie fajnie Ci to wyszło.

Napisano

ładny materiał czajnika... ładne światło

ekstra! :)

Napisano

Siemka!

Dla mnie Ok, na poziomie jak zawsze, choć ujęcia mało pokazują jak na tak durzy metraż pomieszczenia, to odnośnie, co do renderu. A co do projektu to mi się nie podoba nic tu nad zwyczajnego powiedziałbym nawet więcej, że oklepane i tyle. No, ale projekt nie twój, i wiem ze ty byś to zrobił dużo lepiej.

Pozdrawiam.

Napisano

Witaj Marq!Jak dla mnie bezbłędne renderki. Kuchnia przyjemna, choc wole bardziej stonowane kolory. Pokazesz swiatelka i ogolne ust rendera? Pozdrawiam:)

Napisano
  • Autor

dzieki za komentarze chlopaki

Z-Brush- wiesz ustawienia renderka takie jak zwykle ,tylko ze to liczylem na adaptive QMC, swiatla 2 w oknach vraylighty mult 7 lekko niebieskawe + 1 synlight.

pozdr Marek

Napisano

piekne jak zawsze, po prostu zyleta :)

jedyne co razi to material pochlaniacza nad kuchenka - nie pasuje ten noise wogole (a przynajmniej za duzy sie wydaje). A reszta super!!

Po prostu zdjecie.

pozdrawiam

Napisano

ładna ta kuchnia, super światło i materiały ( no moze z wyjatkiem tego okapu, to ziarno moim zdaniem gryzie sie z "żyletecznością" innych materiałow) bardzo fajnie dobrałes widok za oknem, super to gra

PoZdRo!!!

Napisano

Witam, pomijajac swietny projekt he he wykonanie jest rownie swietne he he Marku , dla mnie zawsze jestes the best :-)

Napisano

Jak zwykle pięknie.

możesz pokazać ustawienia świateł?

Pozdr.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności