polka dot Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 hi :) projekt koncepcyjny krzesła do luzowania się (chillout'u) podstawa wykonana ze sklejki. podstawa okejona od góry pianką poliuretanową tapicerowaną futerkiem. od spodu konstrukcję zakrywa pokrywa odlewana z plastiku. siedzisko osiada na aluminiowej podstawie zbrojonej drutem stalowym. podstawa spawana na skrzyżowaniu i osadzona na antypoślizgowych podkładkach z gumy antypoślizgowej. dołączam rzut z pozdrowieniami dla pana W.
SansSerif Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 ładne. konstrukcyjnie sklejka wystarczy, ale żeby tapicerka nie porwała się na krawędziach sklejki brzegi siedziska powinny być grubsze.
polka dot Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 dziękuję :) projekt jest mój natomiast leCONTRE to nazwa mojej wirtualnej pracowni :cool: opis to taka moja swoista utopia projektowo - wykonawcza :)
buczer Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 jak są proste nóżki to lepiej: btw: lepiej za malewicza chwytaj a nie dizajnerskie mebeli nasladujesz :)
polka dot Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 cicho, ja jeszcze mam wakacje ;)
Rekomendowane odpowiedzi