Napisano 25 Październik 200618 l Kolejny moj model made in USA. Jest to Chevrolet Impala z 1972 roku. wszystkie rendery wygladają pewnie sztucznie ale nie moge ustawic tak zeby było ok. A i szukac mi sie nie chce próbowac bo zycia mi zabraknie czekając na ostateczny render.I kolejny raz przypominam ze moj komp to nie kobajn graficzny wiec........ .
Napisano 25 Październik 200618 l ach te amerykańskie auta ładny model, render przeciętny (jak na światowe standardy) przedni zderzak wydaje się zbyt płaski, nie powinien być bardziej wysunięty ? zapomniałem dopisać że mi sie podoba
Napisano 25 Październik 200618 l nie jest źle troche materiał szyb świateł zmienić otoczenie i będzie ok:)
Napisano 25 Październik 200618 l model ładny poprawny...ale taki model w studio? ja na twoim miejscu postarał bym się o jakieś ciekawsze zaprezentowanie tego autka, tak żeby go zapamiętać na dłużej, a tak poprostu kolejny dobry model samochodu.
Napisano 26 Październik 200618 l Modelik wyglada ok choć mam kilka miejsc podejrzanych o nadprogramowe roboty blacharskie ;) pokaż wasć siatke to się upewnie lub odwołam. Pytanie czy masz Bprinty może i rada ażeby nie finiszować jeszcze poprawić shadery i dopiero wówczas bo to najwiekszy mankament tej pracy ...