Napisano 26 Październik 200618 l WItam Czy można mieć dwie wersje programu jednocześnie np. 5 i 7 na jednym komputerze?
Napisano 26 Październik 200618 l ja tylko jeszcze dopowiem ze mozna miec nawet 3 i wiecej wersji, pytanie tylko po co? pliki z nowych wersji nie otwieraja sie w starych
Napisano 26 Październik 200618 l a ja mam 7 i 9 i tez dziala :) czemu nie a co do trzech i wiecej wersji to tez mialem: max4 + max5 + max8 = wielka radość
Napisano 26 Październik 200618 l Autor pytanie tylko po co? pliki z nowych wersji nie otwieraja sie w starych Zawsze można wrócić do tej w której pracuje się wygodniej, bez konieczności ponownej instalacji:)
Napisano 26 Październik 200618 l Ja mam 6 , 7 , 8 pytanie tylko po co W 6 robię pracę dyplomową bo szkoła ma tylko tą wersję. W 7 Modeluję i zapisuję modele (taki wymóg klienta) W 8 Renderuję modele (bo mam scenę przygotowaną pod 8) W najbliższym czasie planuję jeszcze zainstalować 9 bo podobno śmiga niemiłosiernie
Napisano 26 Październik 200618 l i tak o to thorgal dowiedzial sie po co ;) a tak wogole to ja tez mam zainstalowane 2 wersje --> 8 i 9(trial)