Sargoth Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 hej to moja pierwsza ukonczona praca wiec badzcie delikatni :) staralem sie jak moglem
KLICEK Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 bardzo fajnie wyszlo imo :) jedyne do czego mozna sie przyczepic to plaskie tlo gwiazdek :) gratulacje
Orangegraphics Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 Jest naprawdę fajnie. Model prosty, a jaki efekt;] mi się podoba. tylko prakuje mi jakiegoś "życia" w tym... może jakaś poświata od silników?? standardowa czerowna lub może starwarsowy błękit?? coś coś. jestesserio blisko;]
krzyhhh Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 bardzo fanie jak na początek :) (wielu nawet tak nie kończy... ;) )
Sargoth Napisano 1 Listopad 2006 Autor Napisano 1 Listopad 2006 dzieki :) wlasnie nie wiedzialem za bardzo jak taka poswiate zrobic, bo generalnie ujecie jest takie ze tego po prostu nie widac, probowalem np. spherical gizmo z efektem i musialbym je rozciagnac na prawie dwukrotna dlugosc statku zeby lekko wystawalo, potem wstawilem na probe omni zeby chociaz uzyskac iluzje ze cos tam na tyle swieci, ustawialem, ustawialem, grzebalem w opcjach i jakos nie wychodzilo, przewaznie konczylo sie na tym ze na statku nie bylo zadnego efektu, a tlo bylo przekolorowane
ZiBi_PL Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 E tam :) i tak fajnie wyglada :) takie milusie to :)
Master Kiełbaster Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Kompozycja brzydka ;* No i daleko temu do referki jaką dostałeś :P
tadzio Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Fajne. Tylko mogles tak jak Ci Ania poradzila dodac jakies swiatelka pozycyjne na skrzydlach. Duzo to nie zmieni ale zawsze troche podpicujesz swoja bryke ;-P
Death Metal Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Światełka mogły by byc, napewno nie zaszkodzą. Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że modele są "kartonowe" - to chyba przez te czarne szyby, psuje to troszkę efekt i shader poszycia statków też możnaby poprawić. No i tło. Ale generalnie nie jest źle, tylko jak dla mnie trochę mało życia i za proste. Pozdrawiam i życzę więcej zapału niż ja mam ;-D
Rekomendowane odpowiedzi