Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

hej

to moja pierwsza ukonczona praca wiec badzcie delikatni :) staralem sie jak moglem

statekfinalpsud8.th.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jest naprawdę fajnie. Model prosty, a jaki efekt;] mi się podoba. tylko prakuje mi jakiegoś "życia" w tym... może jakaś poświata od silników?? standardowa czerowna lub może starwarsowy błękit?? coś coś. jestesserio blisko;]

Napisano
  • Autor

dzieki :)

wlasnie nie wiedzialem za bardzo jak taka poswiate zrobic, bo generalnie ujecie jest takie ze tego po prostu nie widac, probowalem np. spherical gizmo z efektem i musialbym je rozciagnac na prawie dwukrotna dlugosc statku zeby lekko wystawalo,

potem wstawilem na probe omni zeby chociaz uzyskac iluzje ze cos tam na tyle swieci, ustawialem, ustawialem, grzebalem w opcjach i jakos nie wychodzilo, przewaznie konczylo sie na tym ze na statku nie bylo zadnego efektu, a tlo bylo przekolorowane

Napisano

Fajne. Tylko mogles tak jak Ci Ania poradzila dodac jakies swiatelka pozycyjne na skrzydlach. Duzo to nie zmieni ale zawsze troche podpicujesz swoja bryke ;-P

Napisano

Światełka mogły by byc, napewno nie zaszkodzą. Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że modele są "kartonowe" - to chyba przez te czarne szyby, psuje to troszkę efekt i shader poszycia statków też możnaby poprawić. No i tło. Ale generalnie nie jest źle, tylko jak dla mnie trochę mało życia i za proste.

Pozdrawiam i życzę więcej zapału niż ja mam ;-D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.