powelt Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 Wrzucam kilka prac jakie ostatnio udało mi się wykonać:). Wstępny projekt zabudowy szeregowej - 3ds max8 + mr. Zabawa kłakami z maxa (chodziło mi bardziej o sprawdzenie z czym to się je): I jeszcze 2 prace z terragenu:
Gość gromix Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Hmmm ... bardzo ładne prace. A najbardziej zaciekawiły mnie te "Kłaki" :) dość fajnie wyszły ;) Pozdr.
Master Kiełbaster Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 W tej wizce białe nie powinno być białe :*
skiki Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 znamy sie :) hmm widoczki w czym robione ;> bryce, vue , max? kłaki fajne, ten na boxie wyszeł najfajniej. ta vizka fajna tylko ten chrom cos mi nie pasuje. odbija chyba zabardzo
patry Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Bardzo fajne prace, ale pierwsza chyba prześwietlona. Jak zrobiłeś wode w 2 ostatnich renderach??
pwq Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Przecież napisał, że te widoki zrobił w Terragenie.
sloqer Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Dobre zwlaszcza klaki tez musze nad tym poeksperymentowac.
powelt Napisano 4 Listopad 2006 Autor Napisano 4 Listopad 2006 Dziękuje za komentarze. Krajobrazy robione w terragenie. Polecam wszystkim, bardzo przyjemny programik, jak ktoś lubi bwić sie w krajobrazy. Wizka faktycznie mi sie przepaliła. Dopiero się ucze mr. Z kłakami robie jeszcze jedn prace, ale to zaniedługo w wipie się pojawi:) Pozdrawiam
Kuciel Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 te widoki to takie na odwal sie a kudlacze smieszne tylko kiepsko pokazane, powienines bardziej dopracowywac ostateczny render zanim go pokazesz, piewsza praca bardzo czysta i ladna :]
powelt Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 Krajobrazy to była raczej zabawa w terrageni. kudłacze długo sie renderowały. To jest moja pierwsza zabawa w kudły. Nie dopracowywałem sceny bardziej, bo stwierdziłem że po 2,5h renderu nie opłaca mi się inwestować w scene z 3 spherami z oczami - wiec uznałem za finished work:) Jak napisałem wyżej, zaniedługo w wipie pojawi się wątek z kudłami:) Dzięki i pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi