powelt Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Wrzucam kilka prac jakie ostatnio udało mi się wykonać:). Wstępny projekt zabudowy szeregowej - 3ds max8 + mr. Zabawa kłakami z maxa (chodziło mi bardziej o sprawdzenie z czym to się je): I jeszcze 2 prace z terragenu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromix Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Hmmm ... bardzo ładne prace. A najbardziej zaciekawiły mnie te "Kłaki" :) dość fajnie wyszły ;) Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Kiełbaster Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 W tej wizce białe nie powinno być białe :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiki Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 znamy sie :) hmm widoczki w czym robione ;> bryce, vue , max? kłaki fajne, ten na boxie wyszeł najfajniej. ta vizka fajna tylko ten chrom cos mi nie pasuje. odbija chyba zabardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
patry Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Bardzo fajne prace, ale pierwsza chyba prześwietlona. Jak zrobiłeś wode w 2 ostatnich renderach?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pwq Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Przecież napisał, że te widoki zrobił w Terragenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReflectVision Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 2 ostatnie prace ciekawe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiki Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 sorka nie zauwzyłem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloqer Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Dobre zwlaszcza klaki tez musze nad tym poeksperymentowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powelt Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 Dziękuje za komentarze. Krajobrazy robione w terragenie. Polecam wszystkim, bardzo przyjemny programik, jak ktoś lubi bwić sie w krajobrazy. Wizka faktycznie mi sie przepaliła. Dopiero się ucze mr. Z kłakami robie jeszcze jedn prace, ale to zaniedługo w wipie się pojawi:) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
3grosze Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Fury Of The Furries :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuciel Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 te widoki to takie na odwal sie a kudlacze smieszne tylko kiepsko pokazane, powienines bardziej dopracowywac ostateczny render zanim go pokazesz, piewsza praca bardzo czysta i ladna :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
powelt Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 Krajobrazy to była raczej zabawa w terrageni. kudłacze długo sie renderowały. To jest moja pierwsza zabawa w kudły. Nie dopracowywałem sceny bardziej, bo stwierdziłem że po 2,5h renderu nie opłaca mi się inwestować w scene z 3 spherami z oczami - wiec uznałem za finished work:) Jak napisałem wyżej, zaniedługo w wipie pojawi się wątek z kudłami:) Dzięki i pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts