Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wrzucam kilka prac jakie ostatnio udało mi się wykonać:).

Wstępny projekt zabudowy szeregowej - 3ds max8 + mr.

11.jpg

12.jpg

18.jpg

19.jpg

Zabawa kłakami z maxa (chodziło mi bardziej o sprawdzenie z czym to się je):

klaki2.jpg

I jeszcze 2 prace z terragenu:

wyspa.jpg

518781.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmmm ... bardzo ładne prace. A najbardziej zaciekawiły mnie te "Kłaki" :) dość fajnie wyszły ;) Pozdr.

Napisano

znamy sie :) hmm widoczki w czym robione ;> bryce, vue , max? kłaki fajne, ten na boxie wyszeł najfajniej. ta vizka fajna tylko ten chrom cos mi nie pasuje. odbija chyba zabardzo

Napisano

Bardzo fajne prace, ale pierwsza chyba prześwietlona.

Jak zrobiłeś wode w 2 ostatnich renderach??

Napisano
  • Autor

Dziękuje za komentarze. Krajobrazy robione w terragenie. Polecam wszystkim, bardzo przyjemny programik, jak ktoś lubi bwić sie w krajobrazy. Wizka faktycznie mi sie przepaliła. Dopiero się ucze mr. Z kłakami robie jeszcze jedn prace, ale to zaniedługo w wipie się pojawi:) Pozdrawiam

Napisano

te widoki to takie na odwal sie a kudlacze smieszne tylko kiepsko pokazane, powienines bardziej dopracowywac ostateczny render zanim go pokazesz, piewsza praca bardzo czysta i ladna :]

Napisano
  • Autor

Krajobrazy to była raczej zabawa w terrageni. kudłacze długo sie renderowały. To jest moja pierwsza zabawa w kudły. Nie dopracowywałem sceny bardziej, bo stwierdziłem że po 2,5h renderu nie opłaca mi się inwestować w scene z 3 spherami z oczami - wiec uznałem za finished work:) Jak napisałem wyżej, zaniedługo w wipie pojawi się wątek z kudłami:) Dzięki i pozdrawiam:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności