Skocz do zawartości

Ktora data najbardziej ci odpowiada;p 5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktora data najbardziej ci odpowiada;p

• 24-25-26 Listopad
      1
    • 1-2-3 Grudzien
      4

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Coby za dlugiego wstepniaka nie pisac...

zlotul4.jpg

Dobra chwila minela od ostatniego zlotu, ale czas rozmyslac o kolejnym.

Zapraszamy wszystkich Trojmieszczan, sasiadow oraz ludzi z Polski na kolejny, trzeci juz z rzedu zlot na Polnocy.

Chwilowo mysle o przelomie listopad - grudzien, coby w jakiejs knajpie nad morzem wypic grzane wino (Leru i Shogun pija hierbate).

Jako ze poprzednio przyjechala reprezentacja z Wroclawia, tym razem zapraszamy Warszawe. Ale nie myslcie ze reszte Polski pominiemy. Kto chce, ma ochote siedziec w pociagu i lubi mniej normalna czesc polskich grafikow - to zapraszamy.

Nad atrakcjami jeszcze pomyslimy. Wstepnie wpadlem na pomysl:

- zoltar arena

- karting

- bowling extremalny

- od bidy turbogolf

Tak wiec nie ma co sie rozpisywac tylko zapraszam do meldowania sie i decyzji o dacie :0

A moze jeszcze jakas fajna imprezka sie trafi ;p

PS; Leru powiedzial ze przyjedzie. Hehe.

Lista obecnosci:

Z-Brush (Szczecin)

krzyhhh (Bydgoszcz)

Matti (Szczecin) o ile ktos jeszcze pojedzie

thorgal (Gospodarz)

George82 (Gospodarz)

illy (Gospodarz)

EDIT:

dodalem sonde. Niby 3 dni, ale stawiamy glownie na SOBOTA,NIEDZIELA.

Liste aktualizuje na biezaco wiec prosze sie deklarowac.

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 6,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pisz o nolegu, co gdzie i za ile, to sie pomyśli

w zimie nie byłem nad morzem

Napisano

hmm... kusisz oj kusisz :D

kto wie, może ekipa z wrocka się wybierze :]

Napisano

oj oj trzeba będzie chyba kase ciułać, do Gdańska to tylko z 200-300km mam, a to rzut beretem.

Pożyjemy, zobaczymy :)

Napisano

kto wie.. może i ja bym się dosiadł w Bydgoszczy do ciuchci z Wrocka ;) heh..

ale piszcie o noclegach.. bo to już nie pogoda na szlajanie się po mieście i peronach.

Napisano
  • Autor

obsada: ja

termin: do wybory, dalem wikszy czas na zastanowienie sie komu pasuje a komu nie

Napisano

mi nie wypada sie nie zjawic..

prosze tylko o podanie terminow...

mozliwe ze bede mogl przekimac kilka osob wrazie co.. tak jak ostatnio... tyle ze musze sie dogadac z dziewczynami czo planuja na ten czas..

Napisano

mam tylko nadzieje ze ekipa z trojmiasta nie da tym razem P.L.A.M.Y !!

Licze rowniez na to ze Shogun jako ze nie zjawil sie na ostatnim trojmieskim zlocie, a mieszkal wtedy w gdansku, tym razem sie zrechabilituje i sie pojawi - mimo iz mieszka w Warszawie !!

Napisano

Czekam na termin, i postaram sie pojawic...;]

Ile kasy organizowac tak mniej-wiecej...? :)

Napisano

0d razu sie usprawiedliwe: pracuje na nocki z piatku na sobote i z soboty na niedziele (wracam kolo 18 do domu); wiec jak w tych godzinach bedzie do klops :P, zrobcie gdzies na 12 w poludnie to zaszczyce Was swoja obecnoscia gdzies na 2h :] ;), bo pospac tez musze jakos no nie.

Trudno, najwyzej na 4 zlot sie zjawie, bo wstyd ze zaledwie pare kilometrow obok Trojmiasta mieszkam a ani razu nie bylem :(; ale bede z Wami duchem :)

pzdr

Napisano
  • Autor

George82: tak gdzies z 500 pln, wiesz, zlot w luksusie hehehe

Napisano

To ładnie zabawita, ja myslalem, ze jakies "chamskie przytupy" ;) i wsio, a widze plany sa szerokie... Niestety musze zrezygnowac w przedbiegach, to 1/3 mojej pensji, przed swietami nie dyrydy...:(

Pozdrawiam!

Napisano

illy kurczę nie strasz ludzi

ile wypijesz i zjesz tyle płacisz

piwo w Biedronki

Napisano
  • Autor

z biedronki to cieple ;/

George82: dawaj, ostatnio zle nie bylo, jeden bilet dzienny, 2 piwa na plazy, jakies zarcie na miescie i piwka spite u Thorgala. Lacznie z 30-50 zlotych

Napisano

To zmienia postac rzeczy, zaczynacie mowic jak ludzie...;] Obserwuje watek i czekam na date...;]

Napisano

thorgal : w razie czego ..plz.. trzymaj dla mnie miejscówkę ;) i nie wyganiaj dziewczyn ;)

co do kasy to imo 100zł to max... ( dojazd x2 + życie + picie)

co do terminu to się postaram dostosować... byle był to w weekend i nie pokrywał się z jakimiś maturami czy coś Oo

Napisano

tyle ze ja bylbym za jakas dodatkowa rozrywka.. np jakis zoltarek albo cosik

ps. zapomnialem ze ja w weekendy studiuje... :(

mi pasuja terminny inne niz te co sa podane ponizej

2006.XI 18/19

2006.XII 2/3

2006.XII 16/17

2007.I 6/7

2007.I 13/14

2007.I 20/21

Napisano

thorgal: Jestem za, ale w rozsadnej cenie...;]

Napisano

illy: załóż sondę z terminami. jako doświadczony życiem organizator (hehe) mówię że to jedyny w miarę rozsadny sposób na dowiedzenie się kto demokratycznie jest za jakim terminem.

poza tym spisuj na bieżąco ludzi kto się deklaruje. potem lipa będzie straszna :]

aha: jakby co to ekipa z wrocka się jeszcze namawia, ale musimy znać konkretny termin (zajęcia/praca etc.), żeby podjąć męską decyzję :]

Napisano

no to moze ogolnopolski zrobic? moze uda sie kogos ze Szczecina jeszcze skrecic? bo samemu tluc te 3h mi sie nie chce;/

Napisano
  • Autor

Dodalem ankiete. Oczywiscie 3 dni to w razie gdyby ktos chcial wczesniej wpasc badz nie mial wyjscia. W razie czego przyjmiemy. Ale glowne dni to sobota->niedzziela.

Co do listy, to jest w pierwszym poscie. Acz malo osob sie jeszcze zadeklarowalo.

Napisano
  • Autor

nie wiem jaki inny, wawa to wawa, my to my ;]

wczniesniejszego terminu nie dam bo nie wypali, a pozniej to juz swieta sie zblizaja itd wiec odpada tymbardziej

wawa niech do nas wpadnie ;]

Napisano

Siemanko. Faktycznie poczatek grudnia to spotkanie we Wawie, wiec ten termin odpada:( Hmmm moze bysmy sobie sylwestra zorganizowali co?:)

Napisano
  • Autor

i po co?

u nas jest szansza zobaczenia morza w zimie. A tam raptem syrenka, blizniacy i sejm ;/

Napisano

nie wiem illy czy to wypali..

tyle zlotow w jednym miesiacu..

warszawa, wroclaw, szczecin, trojmiasto...

Napisano

odrazu widac że brakuje Wam Tweetiego

dwóch organizatorów i nie są zgodni

nie wiem illy czy to wypali..

ale pkt za szczerość

Napisano

zawsze możecie wpaść do Szczecina. My juz jestesmy (chyba) ustawieni.

Napisano
odrazu widac że brakuje Wam Tweetiego

dwóch organizatorów i nie są zgodni

ale pkt za szczerość

jak to dwoch.. ja nic nie wiedzialem o zlocie:eek::eek::eek: dowiedzialem sie dopiero na forum :confused:

illy mysle ze po swietach bedzie najlepiej.. bedzie wiecej czasu na zebranko kasiorki i wogole...

Napisano

Czyli rozumiem, ze szykowac sie na pierwsza polowe stycznia... (?)

Napisano

No, ciekawe... Jak dla mnie to moze byc dowolnie w weekendy, proponuje Sopot.

Napisano
  • Autor

Neiraa: male or female?

tak, pierwsza polowa sycznia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności