Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Wiem ze moze to nie jest forum na takie pytanko bo nie bardzo jest to zwiazane z grafika komputerowa, ale moze ktos zna jakies freewarowe programiki za pomoca ktorych moglbym nagrac cos z kamerki wmontowanej z laptopa.

Celem jest taki video mail wszystko co znalazlem w sieci jest platne nie moge niczego za free znalezc.

Z gory dzieki za odpowiedz.

Pozdrawiam

Gracjan

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dzieki za pomoc Remendy.

Ja wlasnie luklem na programik wszystko spoko nagrywa mozna wiele opcji ustawic, ale niestety dzwieku juz nie:/

Zaraz posprawdzam inne programiki.

W kazdym badz razie wielkie dzieki:)

Gracjan

Napisano

moze musisz w opcjach karty dzwikowej przestawic z mikrofonu na liniowe nagrywanie dzwieku... ja tak mialem jak zgrywalme cos z karty TV

do postu nizej : tak mniej swedzi :D [btw sprawdzcie sobie co to sa mendy i wiecej nie mowcie tak na niego :)]

Napisano
  • Autor

Rowr tak mi sie wydaje ze masz racje ze trzeba cos przestawic tylko jest problem ze nie bardzo sie u mnie da znaczy pewnie nie wiem jak.

W panelu klikajac na dzwieki zmienial nagrywanie dzwieku w zakldkach Audio i Glos ale niestety przy testowaniu sprzetu nie wykrywa dzwieku ( zmieniam na dzwiek bluethoot i wysokiej jaksci dzwiek bluetooth innych opcji nei mam) standardowo mam ustawione na SoundMax HD Audio i niestety lipa nie dziala na tych ustawieniach.

Mozesz mi powiedziec gdzie przestawic z mikrofonu na to liniowe nagrywanie dzwieku? Z gory dzieki

Pozdrawiam

Gracjan

Napisano
Rowr tak mi sie wydaje ze masz racje ze trzeba cos przestawic tylko jest problem ze nie bardzo sie u mnie da znaczy pewnie nie wiem jak.

W panelu klikajac na dzwieki zmienial nagrywanie dzwieku w zakldkach Audio i Glos ale niestety przy testowaniu sprzetu nie wykrywa dzwieku ( zmieniam na dzwiek bluethoot i wysokiej jaksci dzwiek bluetooth innych opcji nei mam) standardowo mam ustawione na SoundMax HD Audio i niestety lipa nie dziala na tych ustawieniach.

Mozesz mi powiedziec gdzie przestawic z mikrofonu na to liniowe nagrywanie dzwieku? Z gory dzieki

Pozdrawiam

Gracjan

ja mam creativa SB PCI najprostrzy tam bez problemow wchodze w opcje-->wlasciwosci-->nagrywanie i zmieniam i klikam fajeczke kolo LINE IN i juz :]

Napisano
  • Autor

No kurcze Panowie nie wiem czemu ale sciaglem sobie taki programik tylko do nagrywania dzwieku azam i mi nagrywa bede musial osobno chyba dzwiek i video nagrac:) pozniej sobie w premierze i tak to bede montowal wiec mnie to rybka.

Mimo wszystko jakby ktos wiedzial co moze byc przyczyna to by bylo fajnie bo mnie to troszke denerwuje:)

Pozdrowionka

Gracjan

Napisano

Wydaje mi się, że dzieje się tak dlatego iż programy do nagrywania audio często same przestawiają źródła nagrywania po wykryciu podłączonego sprzętu. Pogrzeb jeszcze w ustawieniach tego programu do przechwytywania obrazu lub przestaw ręcznie na nagrywanie z line-in/mikrofonu - wszystko zależy od tego jak masz to podpięte.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności