mentaller Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 tylko proszę się nie smiać :P. drechem nigdy nie byłem i nie będę, ale chyba miło jest mieć szalik swojej własnej szkoły (zwłaszcza jeśli wkrótce się ja opuszcza). na dodatek będzie to miły gadzet na zbliżający się turniej międzyszkolny. projekty szaliczków. bardzo proszę o wszelkie rady odnośnie niedociągnięc/ulepszeń. nie chcę żeby wyglądało zbyt dresiarsko ;]. ---- ---- p.s. jeśli nie trafiłem z wątkiem to proszę o przeniesienie ;].
ledyr Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 drugi jest fajny ale chyba obramowania godła i YY są za grube :) ale pewnie i tak ni mam racji i poprostu nabijam sobie posty by miec ich 666 i zamilknąć na wieki :D
THE MANYSH TRAFO Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 z wątkiem trafiłeś ale nie wiem co powiedzieć :)...............no fajnie no lol
piksar Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 pierwszy i drugi, bardziej drugi - trzeci na maksa dresiarski, mimo że kolory inne to i tak flagę kaczolandu widać, co to jest YY ?
rowr Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 jak dla mnie drugi :) [aaa a tak btw jak ktos chce mi zaprojektowac huste rezerwisty to sie nie pogniewam :D]
hcpiter Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 3 odpada bo od patrzenia oczy bolą :p pierwszy najlepszy, ogolnie bardzo ciekawy taki szalik szkoły na pamatke :D
streaker Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 jak dla mnie 2, ewentualnie 1, bo 3 odpada całkowicie, bo jest nieczytelny
AGmakonts Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 1 chyba najcieawsza, i tłumacz szybko co to YY jest:P
mirach Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Też jestem za nr 2.... ale przedweszystkim to pisze ten post żeby sie dowiedzieć co to te YY :D
MaGuu Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 YY to pewnie po prostu nr LO, które wstawi mentaller dopiero jak ostateczny projekt będzie zatwierdzony. Teraz wstawil YY zeby nie było wiadomo o jakim LO mowa ;)
mentaller Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 YY to pewnie po prostu nr LO, które wstawi mentaller dopiero jak ostateczny projekt będzie zatwierdzony. Teraz wstawil YY zeby nie było wiadomo o jakim LO mowa ;) wielki maguu jak zawsze ma rację :P. na razie nie powiem jakie to liceum bo wstyd mi ;]. może macie jakieś koncepcje co zmienić, ewentualnie ulepszyć ? aaa a tak btw jak ktos chce mi zaprojektowac huste rezerwisty to sie nie pogniewam :D rowruś dla ciebie wszystko ;* całuski misiaczki ;***
CzAk1 Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Fajowy pomysł. Myśle, że 2 dobrze wyglada ale 1 tez fajna. 3 do kitu...:)
Rekomendowane odpowiedzi