MC-Maxim Napisano 5 Październik 2003 Napisano 5 Październik 2003 Wrzucam tu skonczonego Morrisa :) Zrobilem go juz jakis czas temu, jest juz na mojej stronie ale dodam go jeszcze tu :D
Pionier Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Dam Ci za niego mocna 4 :). ps. fajny model samolotu na Twojej stronie :) Pozdrawiam i zycze powodzenia w pracach nad nastepnimi pracami :)
Loozack Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 wchodzę ostatnio na stronę www.squir.com i co widzę ?? twojego Morrisa !! tak trzymaj :) a swoją drogą... ciekawe ile za niego dostałeś :]
MC-Maxim Napisano 12 Październik 2003 Autor Napisano 12 Październik 2003 HEHE ... szkodaz e nikt nie czyta postow ktore sa na dole .... no ale to juz jakos tak jest ... :)
adek Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 Model faktycznie wykonany bardzo dobrze. Dopracowany z detalami.
MC-Maxim Napisano 12 Październik 2003 Autor Napisano 12 Październik 2003 Dzieki :) Ciesze sie ze model sie podoba ...
Gość Deler Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 Kurcze, ładny ten samochodzik, chociaz niejestem zwolennikiem ciagle powtazajacych sie prac w stylu bmw itp, ale podoba mi sie wykonanie tego modelu. Kurcze nawet bardzo, tylko jedno ale, móglbys pokombinowac wedlug mnie z materialem, tzn cos w stylu jakichs płomieni itp, bo ten standardowy kolorek jest dosc oklepany. Pozdrawiam:)
Tomek Kosiorek Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 nie no plomienie?? dobrze jest chyba....:P
Gość Deler Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 no dobra, przesadzilem troche:)) Tylko juz mam dosc tych wrzystkich oklepanych tematow ala bmw. Da sie wogule jakos udziwnic te samochody? Moze ciągnik jakiś? Uswichtany w nawozie?:)) bo to co teraz widze za sterylne dla mnie.
Batou Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Bardzo przyjemny samochodzik. Błędów nie widzę, poza prawym, tylnim światłem a dokładniej chodzi mi o tą srebrną ramkę. Reszta wygląda świetnie. Szkoda, że nie pokusiłeś się o zrobienie mu jakiegoś tła (kawałek ulicy, angielska, czerwona budka telefoniczna i jakieś kamienice). ps. Co się stało z citroenem?
MC-Maxim Napisano 15 Październik 2003 Autor Napisano 15 Październik 2003 AAAaaaaa .. :) P Wstrzymałem narazie prace i robie cos innego o całkiem innej tematyce, a w zasadzie to sie staram. Chce teraz zrobic prace wymyslona w 100% przezemnie, cos jak w galerii na mojej stronie :) Pozdrawiam !!! :) ps. Batou Twoja praca jest SUPER !!!
MaggeM Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 wyjebiste .. dodal bym tylko moze cos na szybach jakies lekkie reflecty :) ogolnie podoba misie :D
MC-Maxim Napisano 16 Październik 2003 Autor Napisano 16 Październik 2003 Maggem ... super masz ta stronke !!!!!!! :) :) :)
Kuciel Napisano 16 Październik 2003 Napisano 16 Październik 2003 stronka fajna a mini moris tez fajniutki :)
MC-Maxim Napisano 22 Październik 2003 Autor Napisano 22 Październik 2003 ZAPRASZAM TUTAJ http://www.max3d.pl/galeria/galeria_mwojsa.php
Rekomendowane odpowiedzi