Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Wrzucam tu skonczonego Morrisa :) Zrobilem go juz jakis czas temu, jest juz na mojej stronie ale dodam go jeszcze tu :D

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dam Ci za niego mocna 4 :).

ps.

fajny model samolotu na Twojej stronie :)

Pozdrawiam i zycze powodzenia w pracach nad nastepnimi pracami :)

Napisano

wchodzę ostatnio na stronę www.squir.com i co widzę ?? twojego Morrisa !! tak trzymaj :) a swoją drogą... ciekawe ile za niego dostałeś :]

Napisano
  • Autor

HEHE ... szkodaz e nikt nie czyta postow ktore sa na dole .... no ale to juz jakos tak jest ... :)

Napisano

Kurcze, ładny ten samochodzik, chociaz niejestem zwolennikiem ciagle powtazajacych sie prac w stylu bmw itp, ale podoba mi sie wykonanie tego modelu. Kurcze nawet bardzo, tylko jedno ale, móglbys pokombinowac wedlug mnie z materialem, tzn cos w stylu jakichs płomieni itp, bo ten standardowy kolorek jest dosc oklepany. Pozdrawiam:)

Napisano

no dobra, przesadzilem troche:)) Tylko juz mam dosc tych wrzystkich oklepanych tematow ala bmw. Da sie wogule jakos udziwnic te samochody? Moze ciągnik jakiś? Uswichtany w nawozie?:)) bo to co teraz widze za sterylne dla mnie.

Napisano

Bardzo przyjemny samochodzik. Błędów nie widzę, poza prawym, tylnim światłem a dokładniej chodzi mi o tą srebrną ramkę. Reszta wygląda świetnie. Szkoda, że nie pokusiłeś się o zrobienie mu jakiegoś tła (kawałek ulicy, angielska, czerwona budka telefoniczna i jakieś kamienice).

ps. Co się stało z citroenem?

Napisano
  • Autor

AAAaaaaa .. :) P

Wstrzymałem narazie prace i robie cos innego o całkiem innej tematyce, a w zasadzie to sie staram. Chce teraz zrobic prace wymyslona w 100% przezemnie, cos jak w galerii na mojej stronie :) Pozdrawiam !!! :) ps. Batou Twoja praca jest SUPER !!!

Napisano

wyjebiste .. dodal bym tylko moze cos na szybach jakies lekkie reflecty :) ogolnie podoba misie :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.