MC-Maxim Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 Wrzucam tu skonczonego Morrisa :) Zrobilem go juz jakis czas temu, jest juz na mojej stronie ale dodam go jeszcze tu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 Cos mi sie zawiesiło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Dam Ci za niego mocna 4 :). ps. fajny model samolotu na Twojej stronie :) Pozdrawiam i zycze powodzenia w pracach nad nastepnimi pracami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 wchodzę ostatnio na stronę www.squir.com i co widzę ?? twojego Morrisa !! tak trzymaj :) a swoją drogą... ciekawe ile za niego dostałeś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 7 Październik 2003 Autor Share Napisano 7 Październik 2003 To tajemnica ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 bajer realistyka 1st :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 12 Październik 2003 Autor Share Napisano 12 Październik 2003 HEHE ... szkodaz e nikt nie czyta postow ktore sa na dole .... no ale to juz jakos tak jest ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Model faktycznie wykonany bardzo dobrze. Dopracowany z detalami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 12 Październik 2003 Autor Share Napisano 12 Październik 2003 Dzieki :) Ciesze sie ze model sie podoba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Kurcze, ładny ten samochodzik, chociaz niejestem zwolennikiem ciagle powtazajacych sie prac w stylu bmw itp, ale podoba mi sie wykonanie tego modelu. Kurcze nawet bardzo, tylko jedno ale, móglbys pokombinowac wedlug mnie z materialem, tzn cos w stylu jakichs płomieni itp, bo ten standardowy kolorek jest dosc oklepany. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 nie no plomienie?? dobrze jest chyba....:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 no dobra, przesadzilem troche:)) Tylko juz mam dosc tych wrzystkich oklepanych tematow ala bmw. Da sie wogule jakos udziwnic te samochody? Moze ciągnik jakiś? Uswichtany w nawozie?:)) bo to co teraz widze za sterylne dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 Bardzo przyjemny samochodzik. Błędów nie widzę, poza prawym, tylnim światłem a dokładniej chodzi mi o tą srebrną ramkę. Reszta wygląda świetnie. Szkoda, że nie pokusiłeś się o zrobienie mu jakiegoś tła (kawałek ulicy, angielska, czerwona budka telefoniczna i jakieś kamienice). ps. Co się stało z citroenem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 15 Październik 2003 Autor Share Napisano 15 Październik 2003 AAAaaaaa .. :) P Wstrzymałem narazie prace i robie cos innego o całkiem innej tematyce, a w zasadzie to sie staram. Chce teraz zrobic prace wymyslona w 100% przezemnie, cos jak w galerii na mojej stronie :) Pozdrawiam !!! :) ps. Batou Twoja praca jest SUPER !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 wyjebiste .. dodal bym tylko moze cos na szybach jakies lekkie reflecty :) ogolnie podoba misie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 16 Październik 2003 Autor Share Napisano 16 Październik 2003 Maggem ... super masz ta stronke !!!!!!! :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 stronka fajna a mini moris tez fajniutki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 22 Październik 2003 Autor Share Napisano 22 Październik 2003 ZAPRASZAM TUTAJ http://www.max3d.pl/galeria/galeria_mwojsa.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi