Darkon Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Witam Chcialem narysowac moja ulubiona postać z warcrafta Całość wykonuje w photoshopie, zacząłem myszką i mam zamiar skonczyc pracke bez tableciku ;) Jak widac zmienila sie troszke koncepcja naramiennikow Ale powoli zaczyna nabierac wygladu komentarze mile widziane Pozdrawiam D.
Darkon Napisano 7 Listopad 2006 Autor Napisano 7 Listopad 2006 Zamieszczam naniesione poprawki Pozdrawiam D.
Kruku Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Może przypadkiem kręcisz video tutka Darkon :> bo pracka zmieża w dobrym kierunku!
zonk Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Fajnie byłoby zobaczyć timelapse z rysowania tego taurena ;-) Pracka od samego początku bardzo mi się podoba, a Ty jesteś najlepszym przykładem na to, że nie trzeba mieć tabletu, żeby robić ładne pracki.
Darkon Napisano 9 Listopad 2006 Autor Napisano 9 Listopad 2006 Czolem Do uczenia innych to mi jeszcze daleko daleko ;) Sam kombinuje na rozne sposoby aby siakos wygladal ... wiele elementow powstalo calkiem przypadkowo, i nie byly zamierzone. Nanioslem kilka dodatkow ;) Dziekuje za wypowiedzi i pozdrawiam D.
nicponim Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 okresl swiatlo, bo narazie to wyglada jakby kazdy element(glowa,szmata ,zbroja) byla odzielna , sztucznie poprzyklejana w jedna kupe. Respect za myszke:]
Darkon Napisano 10 Listopad 2006 Autor Napisano 10 Listopad 2006 okresl swiatlo, bo narazie to wyglada jakby kazdy element(glowa,szmata ,zbroja) byla odzielna , sztucznie poprzyklejana w jedna kupe. Respect za myszke:] Witam Nicponim jest dokladnie tak jak napisales ... mam kazdy element na osobnej warstwie. Wiem ze tak nie robi ale chyba piany bym dostał na ustach gdybym spartolil cos majac wszystko na jednej warstwie i nie mogl wrocic do poprzedniego stanu. A tak czuje sie pewniej ... co sie tyczy swiatla tez sie wiele zmienia, np: przyszla pelerynka, i przysloni wiele pozostałych elementow narazie chcialbym wykonac przyblizony zarys calej postaci wtedy bede mogl okreslic .. gdzie przenika bardziej swiatlo a gdzie nie Ale dziekuje za sluszna uwage ;) Pozdrawiam D.
Kuba Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 Mógłbyś zdradzić jak wydłubałeś tą kolczugę? Wygląda super.
WWWoj Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 straszny czyscioch z tego zioma "polaroid na medal :p" mam nadzieje ze nakoniec go troche przybrudzisz bo poki co mam ochote go przytulic :)
Darkon Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 Witam Troszke sie nie udzielalem .. ale ot z braku czasu :) Kuba_: co do kolczugi .. to zajela mi jakies 5min ... znalazlem jakas kolczuge na sieci powycinalem kawalki i tyle. WWWoj: pewnie ze sie przybrudzi na koncu :) A tym czasem troszke sie za detale zabralem... Pozdrawiam D.
Rekomendowane odpowiedzi