LordYogurt Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 1. edytuj posty a nie pisz nowych 2. zmien temat watku twoj kopie cala estetyle dzialu 3. co do modelu to textury materialy i sam model slabe nawet jak na low poly najbardziej zabugowana kolba reszta jeszcze ujdzie tylko popraw materialy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cojots Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Podnies poprzeczke. Dodaj detali... wiem, że to LP ale człowiek powinien pracować nad swoimi umiejenosciami. To Twoja trzecia broń... każda LP, jeżeli pokażesz, ze dasz rade odstawic ją na picus to i z LP pójdzie gładko. Moze i nie jestem odpowiednia osobą do wytykania takich błedów bo niewiele wniosłem na forum ale for f**k's sake nie niszcz Colta ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 niestety mnóstwo bugów, niestety zero twojej wypowiedzi, a nawet jak na LP to dość słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordYogurt Napisano 8 Listopad 2006 Autor Share Napisano 8 Listopad 2006 Cóż, oto postępy. Naprawiłem buga z cieniowaniem kolby. Co do braku detali... Jeszcze nie ma szczegółów, ale zajme się nimi. Przypominam, że to WIP. Dziękuję za uwagi, niektóre były pomocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 no coraz lepiej, coraz lepiej, zageszcaj siatke powoli, ekonomicznie i z uwaga a bedzie fajna giwera, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cojots Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 Mam słabość do Coltów i H&K, tak wiec nie mogłem sobie odmówić posta, a jego treść to tylko tyle: goł goł!!!! Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordYogurt Napisano 9 Listopad 2006 Autor Share Napisano 9 Listopad 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordYogurt Napisano 10 Listopad 2006 Autor Share Napisano 10 Listopad 2006 Coraz bliżej końca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 pokaż siatkę, bo trudno cokolwiek orzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 bkeh zmien te materialy albo wogole nie dawaj, i pokaz siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordYogurt Napisano 10 Listopad 2006 Autor Share Napisano 10 Listopad 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 No wiesz jak robisz LP to jest dzial gry ale spoko modelik moze byc.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 eh, nie wiem. osłona lufy ma przekrój okrągły, powinna mieć lekko pionowo-jajowaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi