Gość Kubasso Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Szukam kogoś kto by mógł by mi pomóc w "pierwszych krokach" w 3d max. Oczywiście w wersji elektronicznej (maile, gg). Interesować się już tym od dawna, ale dopiero teraz postanowiłem się wziąć za naukę. Wiem, pewnie powiecie -kup se książkę i się naucz.. a to wcale nie jest takie proste (ale i tak za miesiąc będzie książka-na gwiazdke ;>). Potrzebuje choćby "rady" kogoś kto się na tym zna. Chodzę do technikum informatycznego ale tam niczego takiego nas nie uczą (nędza) Mam już program - heh a to już coś ;) Dziękuje wszystkim co byliby mi w stanie w czymkolwiek pomóc. mój mail: [email protected]
Jonasz_Real Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Ucz się sam, a sowicie sobie sam wynagrodzisz. NIe licz na łatwiznę. Kazdy sam przechodzi przez te wszystkie błędy i próby. W sieci jest mnóstwo tutków i wideotutków. Zacznij od tego. Ciekawe kto Ci pomoze wymodelowac głowę przez gadu. Ciężko mi jest to wyobrazic.
Gość Kubasso Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 No dobra poradze sobie.. sam się naucze... A może polecicie mi jakąś książke?
arcade Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 takich tematów była cała masa... Poszukaj na forum...
Rekomendowane odpowiedzi