TrAvIkK Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Siemka :) Szukam plug-ina, który pomoże mi uzyskać efekt podobny jak na tej nowej reklamie BRAVII - chodzi o te "wystrzały" farb :) Efekt jest niesamowity, chciałbym zrobić coś podobnego, tylko że w 3DMaxie :) Link: http://youtube.com/watch?v=TVhVkhZK2jk
Destroyer Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 spróbuj w Realflow link ale oni to chyba prawdziwą farbe wystrzelili :) o i jest jeszcze glu(t)3d :P link
TrAvIkK Napisano 12 Listopad 2006 Autor Napisano 12 Listopad 2006 spróbuj w Realflow link ale oni to chyba prawdziwą farbe wystrzelili :) o i jest jeszcze glu(t)3d :P link No właśnie wiem :\ Ale ja nie będę ganiał po mieście, szukał budynku i bawił się w farbotechnika ^^ Wielkie dzięki za linki, masz może jakieś tutoriale do RealFlow'a, bo chyba nim się zainteresuje..
Destroyer Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 na stronce coś tam jest, było przynajmniej przed znianą i na digital tutors ale to to już do straszej wersjii ale na początek mogą być aż tak dużo sie nie zmieniło www.digitaltutors.com
TrAvIkK Napisano 12 Listopad 2006 Autor Napisano 12 Listopad 2006 Wielkie dzięki, napewno skorzystam :)
deshu Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 napisz czy najnowszy realflow tez tak wywala co chwile, jak juz go sprawdzisz.
Rekomendowane odpowiedzi