Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Niedawno poznałam pastele i zaczełam z nich korzystać. Dopiero poznaję to medium - to mój 3 rysunek :D

2026.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Owszem, pastele sa przyjemne, tak jak Twoj rysunek:)

Nie zapomnij o update`owaniu tego watku o kolejne prace;)

Napisano
  • Autor

Dziiięęęęęęęki i niesamowicie się cieszę :D

Avatar to 6 praca pastelami ale reszta rysunku raczej nijaka, więc zatrzymałam się na avatarze :D

Napisano

Nom, pastele sa bardzo sympatyczne, i rysuneczek, troszke za slodki jak dla mnie, ale wykonany bardzo fajnie, jedna uwaga, bardziej roznicuj materialy, na rysunku masz kapelusz, usta, skore i nawet wlosy potraktowane w identyczny sposob, bliki sa wszedzie takie same, przydalo by sie troche je poroznicowac.

Napisano
  • Autor

Sama na to zwróciłam uwagę po zeskanowaniu - w oryginale wyróżniają się czerwone usta, a reszta miała być tylko lekko zarysowana ale nie mogłam się powstrzymać przed dodaniem tam czegoś jeszcze:D

Ale dzięki.

Napisano

wow świetne !!...troszke zwiększyć rozdzielczość i piękna rzecz na tapetke :) Naprawde fajny klimat...ale malutki obrazek :(

pozdrawiam

Napisano

Serinde tez chce ciach i takie cudo ;) No świetna panterka ale z phantomem sie zgodze ze obrazek zdeczka za maluchny :) Cholera jak tak patrze to mnie do metod tradycyjnych ciągnie :) Pozdrwaiam

Napisano

Bardzo fajno! Ja osobiscie uwielbiam pastele (akwarele tez :) Moja rada na przyszlość. Mozesz szukac w pastelach, ktore sa dosc miekkie i latwo sie rozcieraja, form twardych, ostrych ciec i giec i krech i zygzakow. Nie wszystko musi byc deikatne. Zaleznie od tematu probuj roznego podejscia, a potega pasteli wyjdzie na jaw! Niech moc bedzie z Toba! :))