Serinde Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Niedawno poznałam pastele i zaczełam z nich korzystać. Dopiero poznaję to medium - to mój 3 rysunek :D
dr Ug Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Owszem, pastele sa przyjemne, tak jak Twoj rysunek:) Nie zapomnij o update`owaniu tego watku o kolejne prace;)
Serinde Napisano 6 Październik 2003 Autor Napisano 6 Październik 2003 Dziiięęęęęęęki i niesamowicie się cieszę :D Avatar to 6 praca pastelami ale reszta rysunku raczej nijaka, więc zatrzymałam się na avatarze :D
Falcrum Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Ładne... Może pokażesz coś więcej ?? Pozdr:)
biglebowsky Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Nom, pastele sa bardzo sympatyczne, i rysuneczek, troszke za slodki jak dla mnie, ale wykonany bardzo fajnie, jedna uwaga, bardziej roznicuj materialy, na rysunku masz kapelusz, usta, skore i nawet wlosy potraktowane w identyczny sposob, bliki sa wszedzie takie same, przydalo by sie troche je poroznicowac.
Serinde Napisano 6 Październik 2003 Autor Napisano 6 Październik 2003 Sama na to zwróciłam uwagę po zeskanowaniu - w oryginale wyróżniają się czerwone usta, a reszta miała być tylko lekko zarysowana ale nie mogłam się powstrzymać przed dodaniem tam czegoś jeszcze:D Ale dzięki.
Phantom Napisano 28 Październik 2003 Napisano 28 Październik 2003 wow świetne !!...troszke zwiększyć rozdzielczość i piękna rzecz na tapetke :) Naprawde fajny klimat...ale malutki obrazek :( pozdrawiam
Cpt.Obvious Napisano 28 Październik 2003 Napisano 28 Październik 2003 Serinde tez chce ciach i takie cudo ;) No świetna panterka ale z phantomem sie zgodze ze obrazek zdeczka za maluchny :) Cholera jak tak patrze to mnie do metod tradycyjnych ciągnie :) Pozdrwaiam
Kris_R Napisano 29 Październik 2003 Napisano 29 Październik 2003 Bardzo fajno! Ja osobiscie uwielbiam pastele (akwarele tez :) Moja rada na przyszlość. Mozesz szukac w pastelach, ktore sa dosc miekkie i latwo sie rozcieraja, form twardych, ostrych ciec i giec i krech i zygzakow. Nie wszystko musi byc deikatne. Zaleznie od tematu probuj roznego podejscia, a potega pasteli wyjdzie na jaw! Niech moc bedzie z Toba! :))
giorgione Napisano 29 Październik 2003 Napisano 29 Październik 2003 zgadzam się z opiniąś poprzednika :D Giorgione
Serinde Napisano 29 Październik 2003 Autor Napisano 29 Październik 2003 oo.. niegłupie. dzięki za radę :D
Rekomendowane odpowiedzi