Napisano 18 Listopad 200618 l Tak, żeby sobie z infy mieć luzik postanowiłem zrobić teren liceum w 3ds'ie :) (wszystko szkołe,sale,internat,boiska). Zacząłem od sali. pierwsze renderki: Tak na szybko dałem Vray sun + vray light Render: Vray 1.5 Prog: 3ds max 9 co myslicie ? :)
Napisano 18 Listopad 200618 l ładnie, coś niedobrego na ścianie przy kominie sie dzieje na drugim renderze powodzenia
Napisano 18 Listopad 200618 l Autor zawsze zapomne to poprawic... jak obracalem dachem to sie wykrzywilo :P
Napisano 20 Listopad 200618 l Autor ok, ale to juz jutro, powrzucam bare zdjęć... nie chce zeby az tak bardzo bylo odwzorowane, w sumie ogolnie to chodzi tylko o 6 z infy :P, ale oczywiscie dam dla porownania :)
Napisano 20 Listopad 200618 l o widze sun&sky no cos plastikowo wyszlo to napewno wina shaderkow, popracow rowniez nad lawkami bo w realu nie sa az tak wysmootchowane :)
Napisano 20 Listopad 200618 l Autor ok bede pamietac, ale te lawki to tak tylko zeby wiedziec gdzie postawic szkole :D takie zaznaczenie odległosci :D