Dmk Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 Tak, żeby sobie z infy mieć luzik postanowiłem zrobić teren liceum w 3ds'ie :) (wszystko szkołe,sale,internat,boiska). Zacząłem od sali. pierwsze renderki: Tak na szybko dałem Vray sun + vray light Render: Vray 1.5 Prog: 3ds max 9 co myslicie ? :)
piksar Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 ładnie, coś niedobrego na ścianie przy kominie sie dzieje na drugim renderze powodzenia
Dmk Napisano 18 Listopad 2006 Autor Napisano 18 Listopad 2006 zawsze zapomne to poprawic... jak obracalem dachem to sie wykrzywilo :P
Dmk Napisano 20 Listopad 2006 Autor Napisano 20 Listopad 2006 update... ps. nie patrzcie na cienie :P
JunioR Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 a mozna zobaczyc jak te budynki wygladają w rzeczywistosci?
Dmk Napisano 20 Listopad 2006 Autor Napisano 20 Listopad 2006 ok, ale to juz jutro, powrzucam bare zdjęć... nie chce zeby az tak bardzo bylo odwzorowane, w sumie ogolnie to chodzi tylko o 6 z infy :P, ale oczywiscie dam dla porownania :)
hcpiter Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 o widze sun&sky no cos plastikowo wyszlo to napewno wina shaderkow, popracow rowniez nad lawkami bo w realu nie sa az tak wysmootchowane :)
Dmk Napisano 20 Listopad 2006 Autor Napisano 20 Listopad 2006 ok bede pamietac, ale te lawki to tak tylko zeby wiedziec gdzie postawic szkole :D takie zaznaczenie odległosci :D
Rekomendowane odpowiedzi