Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pierwsza wizka, dwa razy odgrzewana z Wipie, dużo eksperymentów kosztowała ale mi się podoba. Kuchnia zwykłych ludzi bez bajerów.

3132c35458b0e3bd.jpg

i noc

252b83f333246165.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

w dzień za oknem jest daszek a w nocy śwatła miasta. czyli domek z daszkiem chodzą na imprezy? ;)

całkiem fajnie, dopracowałbym oświetlenie jakiś directem czy cuś ale ogólnie podoba mi się.

Pozdrawiam

Napisano

A mnie się tam nie podoba za bardzo, jednolite kolorystycznie, brak elementu charakterystycznego, w dodatku mapy z oknem się zmieniają :P

Oświetlenie też jakieś nudne się wydaje i jak wyżej napisano brzydkie IES.

Do katalogu byś to sprzedał (widziałem naprawde okropne vizki w różnych gazetach), ale żeby nas zadowolić trzeba czegoś więcej :]

No ale to twoja pierwsza vizka, więc i tak nieźle :)

Ja o mojej pierwszej nawet nie chce pamiętać (tutek był do vraya, a ja miałem tylko mentala i zabrałem się za oświetlenie bez żadnego głębszego przygotowania - masakra :) )

pozdrawiam

Napisano

Po pierwsze, podoba mi sie :)

Po drugie: okna w dzień wyglądają jakoś bardzo dziwnie. W nocy, szybki w drzwiczkasz na wiszącej szafce są jakos strasznie mleczne i matowe. I nie wiem co jest z mikrofalówką, ale jakoś tak odstaje od tego wszystkiego, jak dla mnie coś z shaderem :)

Ale zgodze sie ze streaker'em że spokojnie do gazety mogło by iść :)

pozdrawiam

Mirach

Napisano

:D ja juz tam sie wypowiadalem na DA

ale jak juz tu jestem to tez moge

jak dla mnie to kadr kuleje

ale oswietlenie nadrabia :)

miodzio renderki !

a zapomnial bym :D

maly szczegol

ale w szybie od stolu nie odbijaja sie lampki

tylko snop swiadla padajacy na szafke

Napisano

Brawa za dobrniecie do konca! Niektorym to sie nigdy nie udaje. Obydwie wersje - nocna i dzienna - cos w sobie maja i mi sie podobaja. Jedynie okna i firanki troche sztuczne ale ogolne wrazenie bardzo pozytywne. Gratulacje.

Napisano

renderki fajne, zgadzam sie, ze IESy za mocne. Poza tym calkiem przyzwoicie.

Ciag roboczy zwalony...

PS. podciagnij tez noise, bo cos tam szumi.

Gość Raffaello
Napisano

widac odrazu ze czasy PRL'oskie mamy za soba ;-)

fajna ta kuchnia dla kowalskiego

Piksar powiedz mi tylko komu sie dostalo za ten pobity spodek filizanki i rozlana kawke?

podoba mi sie pracka

pozdrowionka

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności