piksar Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 Pierwsza wizka, dwa razy odgrzewana z Wipie, dużo eksperymentów kosztowała ale mi się podoba. Kuchnia zwykłych ludzi bez bajerów. i noc
piotrek Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 Coś dziwnego się chyba dzieje w nocy na tych drzwiczkach od szafek. Tak ogólnie bardzo ładnie :)
MaGuu Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 Bardzo ryli ładne :) ies'y tylko za mocne :)
tweety Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 w dzień za oknem jest daszek a w nocy śwatła miasta. czyli domek z daszkiem chodzą na imprezy? ;) całkiem fajnie, dopracowałbym oświetlenie jakiś directem czy cuś ale ogólnie podoba mi się. Pozdrawiam
streaker Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 A mnie się tam nie podoba za bardzo, jednolite kolorystycznie, brak elementu charakterystycznego, w dodatku mapy z oknem się zmieniają :P Oświetlenie też jakieś nudne się wydaje i jak wyżej napisano brzydkie IES. Do katalogu byś to sprzedał (widziałem naprawde okropne vizki w różnych gazetach), ale żeby nas zadowolić trzeba czegoś więcej :] No ale to twoja pierwsza vizka, więc i tak nieźle :) Ja o mojej pierwszej nawet nie chce pamiętać (tutek był do vraya, a ja miałem tylko mentala i zabrałem się za oświetlenie bez żadnego głębszego przygotowania - masakra :) ) pozdrawiam
mirach Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 Po pierwsze, podoba mi sie :) Po drugie: okna w dzień wyglądają jakoś bardzo dziwnie. W nocy, szybki w drzwiczkasz na wiszącej szafce są jakos strasznie mleczne i matowe. I nie wiem co jest z mikrofalówką, ale jakoś tak odstaje od tego wszystkiego, jak dla mnie coś z shaderem :) Ale zgodze sie ze streaker'em że spokojnie do gazety mogło by iść :) pozdrawiam Mirach
KLICEK Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 zdecydowanie nocna wersja mi sie bardziej podoba:) swietna robota
!Ewert Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 pierwszy render lepszy ale i tak jest ogólnie dobrze;] tylko zmywara 45 cm nie robi roboty:D Pozdrawiam pix
tuptup Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 :D ja juz tam sie wypowiadalem na DA ale jak juz tu jestem to tez moge jak dla mnie to kadr kuleje ale oswietlenie nadrabia :) miodzio renderki ! a zapomnial bym :D maly szczegol ale w szybie od stolu nie odbijaja sie lampki tylko snop swiadla padajacy na szafke
JohnyCa Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 Brawa za dobrniecie do konca! Niektorym to sie nigdy nie udaje. Obydwie wersje - nocna i dzienna - cos w sobie maja i mi sie podobaja. Jedynie okna i firanki troche sztuczne ale ogolne wrazenie bardzo pozytywne. Gratulacje.
carlosss Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 hmmm mi sie wydaje takie to wszystko matowe ;/ ale ogolnie fajnie fajnie :)
Georgas Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 Bardzo ładne rendery, bardziej mi się podoba wersja nocna choć ies'y za mocne
VoNd Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 renderki fajne, zgadzam sie, ze IESy za mocne. Poza tym calkiem przyzwoicie. Ciag roboczy zwalony... PS. podciagnij tez noise, bo cos tam szumi.
Gość Raffaello Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 widac odrazu ze czasy PRL'oskie mamy za soba ;-) fajna ta kuchnia dla kowalskiego Piksar powiedz mi tylko komu sie dostalo za ten pobity spodek filizanki i rozlana kawke? podoba mi sie pracka pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi