Napisano 19 Listopad 200618 l Pierwsza wizka, dwa razy odgrzewana z Wipie, dużo eksperymentów kosztowała ale mi się podoba. Kuchnia zwykłych ludzi bez bajerów. i noc
Napisano 19 Listopad 200618 l Coś dziwnego się chyba dzieje w nocy na tych drzwiczkach od szafek. Tak ogólnie bardzo ładnie :)
Napisano 19 Listopad 200618 l w dzień za oknem jest daszek a w nocy śwatła miasta. czyli domek z daszkiem chodzą na imprezy? ;) całkiem fajnie, dopracowałbym oświetlenie jakiś directem czy cuś ale ogólnie podoba mi się. Pozdrawiam
Napisano 19 Listopad 200618 l A mnie się tam nie podoba za bardzo, jednolite kolorystycznie, brak elementu charakterystycznego, w dodatku mapy z oknem się zmieniają :P Oświetlenie też jakieś nudne się wydaje i jak wyżej napisano brzydkie IES. Do katalogu byś to sprzedał (widziałem naprawde okropne vizki w różnych gazetach), ale żeby nas zadowolić trzeba czegoś więcej :] No ale to twoja pierwsza vizka, więc i tak nieźle :) Ja o mojej pierwszej nawet nie chce pamiętać (tutek był do vraya, a ja miałem tylko mentala i zabrałem się za oświetlenie bez żadnego głębszego przygotowania - masakra :) ) pozdrawiam
Napisano 19 Listopad 200618 l Po pierwsze, podoba mi sie :) Po drugie: okna w dzień wyglądają jakoś bardzo dziwnie. W nocy, szybki w drzwiczkasz na wiszącej szafce są jakos strasznie mleczne i matowe. I nie wiem co jest z mikrofalówką, ale jakoś tak odstaje od tego wszystkiego, jak dla mnie coś z shaderem :) Ale zgodze sie ze streaker'em że spokojnie do gazety mogło by iść :) pozdrawiam Mirach
Napisano 19 Listopad 200618 l pierwszy render lepszy ale i tak jest ogólnie dobrze;] tylko zmywara 45 cm nie robi roboty:D Pozdrawiam pix
Napisano 20 Listopad 200618 l :D ja juz tam sie wypowiadalem na DA ale jak juz tu jestem to tez moge jak dla mnie to kadr kuleje ale oswietlenie nadrabia :) miodzio renderki ! a zapomnial bym :D maly szczegol ale w szybie od stolu nie odbijaja sie lampki tylko snop swiadla padajacy na szafke
Napisano 20 Listopad 200618 l Brawa za dobrniecie do konca! Niektorym to sie nigdy nie udaje. Obydwie wersje - nocna i dzienna - cos w sobie maja i mi sie podobaja. Jedynie okna i firanki troche sztuczne ale ogolne wrazenie bardzo pozytywne. Gratulacje.
Napisano 20 Listopad 200618 l hmmm mi sie wydaje takie to wszystko matowe ;/ ale ogolnie fajnie fajnie :)
Napisano 20 Listopad 200618 l Bardzo ładne rendery, bardziej mi się podoba wersja nocna choć ies'y za mocne
Napisano 20 Listopad 200618 l renderki fajne, zgadzam sie, ze IESy za mocne. Poza tym calkiem przyzwoicie. Ciag roboczy zwalony... PS. podciagnij tez noise, bo cos tam szumi.
Napisano 21 Listopad 200618 l widac odrazu ze czasy PRL'oskie mamy za soba ;-) fajna ta kuchnia dla kowalskiego Piksar powiedz mi tylko komu sie dostalo za ten pobity spodek filizanki i rozlana kawke? podoba mi sie pracka pozdrowionka