Gość obo Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Naprawde coraz bardziej mi się podoba ;) Ale poprawiłbym lusterka (bo coś dziwnie wyglądają), felgi (ich materiał albo otoczenie) i tylne światła (bardziej czerwone - takie soczyste powinny być). To tyle z mojej strony. Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 wiec tak... nie pasi mi: - material lusterek, - felga, jakas plaska, - refleksje lakieru - otoczenie - szyby - plaskie i pofalowane - przednia lampa ma klosz? - wnetrze przednich lamp ( środek ) nie ma być chromowane tylko lustrzane - listwy na oknach wydają sie być wklęsłe z tyłu - dolna listwa grilla niezgodna z oryginalem - znaczek na amsce przy grillu zbyt duży - ogromna listwa boczna - material tylnych swiatel mam nadzieje ze nieco pomoglem, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Moze trzeba zrezygnować z czarnego lakieru strasznie ciemny ten tender i powinieneś zrobić tarcze i zaciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 Witam, this is the end!! :) http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=498106#post498106 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi