JohnyCa Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 Za dlugo to roche trwalo, bo obiecywalem sobie tydzien a wyszedl caly miesiac. Co mi wyszlo ocencie sami.
!Ewert Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 hmmm...nawet nawet ale cienie sampling za mały;] i piekarnik i okap maja materiał taki za chromory...ale ogólnie podoba mi sie Pozdrawiam
Chalek Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 jak dla mnie niestety troche nuda i brak kontrastu, nie chodzi mi nawet o ten monochrom, ale po prostu nudnawy jest ten obrazek. Moze wlasnie troche wiekszy kontrast, lepsza jakosc swiatla i GI, zeby rozne fajne detale wyszly by pomogly.
JohnyCa Napisano 21 Listopad 2006 Autor Napisano 21 Listopad 2006 W sumie to jest troche udnawo ale mialo tak byc. Nie chcialem dolaczac wiecej deali. Coz zle dobrego poczatki - mam nadzieje.
piksar Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 szpitalna pustka i kolorystyka sampling ale to było wyżej ogólnie przyzwoita praca
Piun Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 na wiszących szafeczkach to mleczne szkło - coś tam sie czasem nie wykrzaczyło??
Orangegraphics Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 ja powiem to co w wipie, okap mi się nie podoba, cały, z pomysłu wogóle. a pozatym to podoba mi sie nawet;) rozumiem że miała być "white" to sie do tego nie czepiam:D
Touch Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 Mogłeś potraktować to trochę Photoshop'em, na przykład: Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. Pozdr;)
Master Kiełbaster Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Jakieś barwniejsze światło by nie zaszkodziło :*
Gość Savoy Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Gdzie ta sławna "żyleta render" we V-ray? Tutaj to nie widzę......
Gavreel Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Touch wyciągnąłeś ten obrazek na wyzszą półkę :) fajnie to wygląda. Na oryginale zbyt biało i monotonnie i popracowałbym nad okapem. Ale ogólnie ładnie wyszło :)
tweety Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 prawie ci się udało. zaznaczam "prawie" bo do oryginału jeszcze kawałeczek drogi. o ile modele mebli i materiały w sumie zgadzają się z pierwowzorem o tyle światło i sposób rozchodzenia się cieni zupełnie mi nie pasuje. brakuje mi tutaj przedniego oświetlenia, co rozjaśniło by kadr o lewej oraz czegoś co mogłoby się odbijać w ściance szafki po lewej. co do sterylności... no cóż, taki był zamysł projektu BRW. białe światło + białe meble i podłoga i chrom... zauważ tylko, że w BRW zdjęcie przedstawiało stojąca pośrodku ubraną na czarno kobietę, lekko opierającą się o szafki. ta "plama koloru" zdecydowanie ożywiła to surowe wnętrze. u Ciebie tego zabrakło przez co kuchnia wydaje się salą operacyjną. Pozdrawiam
JohnyCa Napisano 22 Listopad 2006 Autor Napisano 22 Listopad 2006 pikSar: dzieki, sampling byl niski bo zalezalo mi na szybkim rendrze Piun: za szybkami w szafkach sa mechanizmy uchylu sta taka biala poswiata Xiz0r: jaki projekt taki model, dzieki za wyrozmialosc Touch: calkiem ciekawy efekt, w photoshopie nic nie korygowalem, nie mam nic przeciwko :) Master Kiełbaster: mialo byc black&white ale byc moze... Savoy: ja tez, przez ten czas Gavreel: dzieki tweety: chociaz prawie, projekt BRW byl tylko wzorem, zdaje sobie jednak sprawe ze jeszcze przedemna dluga droga, na czarna Lady nie mialem juz czasu choc z pewnoscia "zlamala" by ona nieco monotonnosc kompozycji (btw. musze sie najpierw podszkolic w character design zeby ugryzc taki temat). Dzieki wszystkim za komentarze.
lolipop Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 ladne.ujecie fajne.touch zgubiles caly klimat pomieszczenia:P...z komentarzy rozumiem ze to na podstawie jakiegos projektu. bardzo jestem ciekawy oryginalu.thx from top :] [edit]JohnyCa jakbys mogl to wrzuc jakiegos linka czy cóś
86Maestro Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 A ja mam mały zarzut od strony projektowej - te szafki z aluminiową ramką i mlecznym szkłem są tak powieszone, że dostęp np. do tych z lewej strony jest już jakby zza kuchni, trochę to nienaturalne moim zdaniem. A co do kolorystyki to, gdyby np. był jeszcze jakiś element czerwonego, tak jak w roślince z prawej, to już byłoby trochę żywiej.
Rekomendowane odpowiedzi