adek Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Konkurs LOGO MAX3D.PL � wyniki !!! Najwyższy czas ogłosić wyniki konkursu związanego z logo Max3d.pl. Po pierwsze chciałem wszystkim pogratulować i podziękować za wzięcie udziału w konkursie. Naprawdę po frekwencji i Waszych pracach widać ,iż losy max3d.pl nie są Wam obojętne. Wybór loga był trudny. Spośród wszystkich propozycji początkowo z pomocą zaprzyjaźnionych agencji reklamowych wybraliśmy ok. 10 logotypów które przeszły pierwszą selekcję. * WYBÓR LOGA Logotypy zostały wybrane przez pracowników Agencji Reklamowych: Publikator McCann&Ericsson Europe Ogilvy Poland Satchi&Satchi Spain Euro RSCG/Dialog Galicja Awangarda Warszawa Awangarda Wrocław Każda z osób wybierających dostała 28 logotypów, z których miała wybrać najlepsze ich zdaniem propozycje. Te loga, które miały najwięcej hitów dostały się do finałowej 10. Łącznie osób w Jury było: 11 w tym: 2 Dyrektorów Kreatywnych 3 Dyrektorów Artystycznych 1 Brand Account Manager 4 Projektantów 1 Dyrektor Produkcji BTL * * * * Powolutku wyłanialiśmy kolejnych finalistów. Naprawdę rozmowy były długie i zawzięte. Każda propozycja została omówiona. W końcu w trójce finalistów oraz zwycięzców znaleźli się: Adam Gronowski (boowa), Tomasz Szkodziński (leander) oraz Marcin Nowrotek (GrafMax). Naprawdę duże gratulacje dla tych Panów!! W tym momencie trójka finalistów zaproponowała ,iż stworzy wspólnie nowe logo serwisu. Nowe logo serwisu: NAGRODY!!! Zgodnie z ustaleniami zwycięzcy otrzymają Katedrę w wersji na DVD. Natomiast boowa i leander jako moderatorzy forum Max3d.pl postanowili przekazać swoje wygrane na rzecz nagród w kolejnych edycjach Bitwy 3D. Stali się zatem również fundatorami nagród w kolejnych �bitwach� !!! Naprawdę piękna postawa. Dziękuję w swoim imieniu i imieniu przyszłych zwycięzców Bitew! Po raz kolejny duże brawa dla zwycięzców i wszystkich uczestników! Adrian �adek� Kajda http://www.max3d.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Październik 2003 Autor Share Napisano 8 Październik 2003 Uzupełnienie do wyników. \"1.gif\" to prace zakwalifikowane do drugiego etapu. Kolejno autorami są: Marcin_ps, boowa, boowa, leander,barti2003, boowa, GrafMax, PENdzel, leander, Marcin_ps, Marcin_ps \"2.gif\" propozycje z drugiego etapu autorzy: grafmax/boowa/leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Ja dorzucę jeszcze wersje tzw. wypasione na koszulki i gadgety... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 muszę przyznać, że nowe logo mi się bardzo podoba [spox]:D gratuluję zwycięzcom !! [piwo][piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Październik 2003 Autor Share Napisano 9 Październik 2003 w dziale logo max3d.pl na forum są wszystkie projekty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
florian Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Maleńkie te LOGA, gdzie można je zobaczyć w większej rozdzielczości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 prócz 2 etapu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 swietne to nowe logo :) kiedy mozna sie spodziewac koszulek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B3n0l Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 A czy( i kiedy) zmieni się layout - żeby pasował do logo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 fajny avatar [lol2][lol2][lol2] a pytanie jest jak najbardziej na miejscu :D pozdrawiam..[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 Właśnie kiedy zmiana Layouta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 narazie ze względu na moją pracę postaram się zmienić kolorystyke strony z nowym logo nie zmieniając struktury bo naprawde jest troszkę zamieszana (jeśli chodzi o php). Zaczęły mi się studia + praca na uczelni i troche cienko z czasem ... ale właśnie pracuje nad tym także bedzie dobrze... opracowałem również nowy system newsów ... ale o tym narazie nie chce pisać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Nie, żebym się czepiał, ale skoro nazwa w logo jest po angielsku, to dlaczego jest wortal, a nie vortal? Polisz sidżi łortal [lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 hehe... masz chyba racje :) takie dostałem i nie zwracałem na to uwagi :) opps... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B3n0l Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 Wobec tego czekam na zmiane PS. Jeśli chodziło ci o rozmiar avatara, to juz zmieniłem. Po prostu miałem mały problem z ftp\'em... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B3n0l Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 No i doczekałem się :d Mam tylko jedną wątpliwość - czy to mnie się pomyliło, czy logo miało być szare na czarnym tle? Ten pomidorowy akcent według mnie jest do kitu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Październik 2003 Autor Share Napisano 18 Październik 2003 to logo jest szare ale pod design zrobiło się w pewnym miejscu lekko pomarańczowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcor Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 mi tez sie podoba - z reszta wiedzialem ze tak bedzie. ponawiam pytanie zadane wyzej: kiedy koszulki?? nie moge sie doczekac.. czy moge prosic o wygenerowanie maila jak juz dowiemy sie terminow i cen?? bo ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na sledzenie nowosci na stronie wiec prosilbym o taki list albo u2u pozdrufka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyll Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Ja mam wątpliwości co do idei tego loga. Jest gdzieś jakieś uzasadnienie? Dlaczego jest takie \"ostre i agresywne\"? Jak dla mnie za bardzo eksponuje dynamikę strony(na początku skojarzyło mi się zegarem-nie wiem czy o to chodzi), a za mało mówi o kreacji i tworzeniu nowych trędów( co, jak mi się wydaję, powinno być priorytetem dla strony tego typu; podstawą istnieja oprogramowania 3d jest tworzenie). dzięki za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 Zegar - nie. Logo to jak lepiej obrazuje wersja 3D przedstawia bramę - portal. Gdy się dobrze przyjrzymy zobaczymy ze sama brama zas przedstawia napis \"3D\" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi