adek Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 Konkurs LOGO MAX3D.PL � wyniki !!! Najwyższy czas ogłosić wyniki konkursu związanego z logo Max3d.pl. Po pierwsze chciałem wszystkim pogratulować i podziękować za wzięcie udziału w konkursie. Naprawdę po frekwencji i Waszych pracach widać ,iż losy max3d.pl nie są Wam obojętne. Wybór loga był trudny. Spośród wszystkich propozycji początkowo z pomocą zaprzyjaźnionych agencji reklamowych wybraliśmy ok. 10 logotypów które przeszły pierwszą selekcję. * WYBÓR LOGA Logotypy zostały wybrane przez pracowników Agencji Reklamowych: Publikator McCann&Ericsson Europe Ogilvy Poland Satchi&Satchi Spain Euro RSCG/Dialog Galicja Awangarda Warszawa Awangarda Wrocław Każda z osób wybierających dostała 28 logotypów, z których miała wybrać najlepsze ich zdaniem propozycje. Te loga, które miały najwięcej hitów dostały się do finałowej 10. Łącznie osób w Jury było: 11 w tym: 2 Dyrektorów Kreatywnych 3 Dyrektorów Artystycznych 1 Brand Account Manager 4 Projektantów 1 Dyrektor Produkcji BTL * * * * Powolutku wyłanialiśmy kolejnych finalistów. Naprawdę rozmowy były długie i zawzięte. Każda propozycja została omówiona. W końcu w trójce finalistów oraz zwycięzców znaleźli się: Adam Gronowski (boowa), Tomasz Szkodziński (leander) oraz Marcin Nowrotek (GrafMax). Naprawdę duże gratulacje dla tych Panów!! W tym momencie trójka finalistów zaproponowała ,iż stworzy wspólnie nowe logo serwisu. Nowe logo serwisu: NAGRODY!!! Zgodnie z ustaleniami zwycięzcy otrzymają Katedrę w wersji na DVD. Natomiast boowa i leander jako moderatorzy forum Max3d.pl postanowili przekazać swoje wygrane na rzecz nagród w kolejnych edycjach Bitwy 3D. Stali się zatem również fundatorami nagród w kolejnych �bitwach� !!! Naprawdę piękna postawa. Dziękuję w swoim imieniu i imieniu przyszłych zwycięzców Bitew! Po raz kolejny duże brawa dla zwycięzców i wszystkich uczestników! Adrian �adek� Kajda http://www.max3d.pl
adek Napisano 8 Październik 2003 Autor Napisano 8 Październik 2003 Uzupełnienie do wyników. \"1.gif\" to prace zakwalifikowane do drugiego etapu. Kolejno autorami są: Marcin_ps, boowa, boowa, leander,barti2003, boowa, GrafMax, PENdzel, leander, Marcin_ps, Marcin_ps \"2.gif\" propozycje z drugiego etapu autorzy: grafmax/boowa/leander
boowa Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 Ja dorzucę jeszcze wersje tzw. wypasione na koszulki i gadgety... pozdrawiam
Loozack Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 muszę przyznać, że nowe logo mi się bardzo podoba [spox]:D gratuluję zwycięzcom !! [piwo][piwo][piwo]
adek Napisano 9 Październik 2003 Autor Napisano 9 Październik 2003 w dziale logo max3d.pl na forum są wszystkie projekty ...
florian Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 Maleńkie te LOGA, gdzie można je zobaczyć w większej rozdzielczości ?
Andree Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 swietne to nowe logo :) kiedy mozna sie spodziewac koszulek?
B3n0l Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 A czy( i kiedy) zmieni się layout - żeby pasował do logo???
Phantom Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 fajny avatar [lol2][lol2][lol2] a pytanie jest jak najbardziej na miejscu :D pozdrawiam..[piwo]
adek Napisano 10 Październik 2003 Autor Napisano 10 Październik 2003 narazie ze względu na moją pracę postaram się zmienić kolorystyke strony z nowym logo nie zmieniając struktury bo naprawde jest troszkę zamieszana (jeśli chodzi o php). Zaczęły mi się studia + praca na uczelni i troche cienko z czasem ... ale właśnie pracuje nad tym także bedzie dobrze... opracowałem również nowy system newsów ... ale o tym narazie nie chce pisać :)
Max Schreck Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 Nie, żebym się czepiał, ale skoro nazwa w logo jest po angielsku, to dlaczego jest wortal, a nie vortal? Polisz sidżi łortal [lol]
adek Napisano 13 Październik 2003 Autor Napisano 13 Październik 2003 hehe... masz chyba racje :) takie dostałem i nie zwracałem na to uwagi :) opps...
B3n0l Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 Wobec tego czekam na zmiane PS. Jeśli chodziło ci o rozmiar avatara, to juz zmieniłem. Po prostu miałem mały problem z ftp\'em... :D
B3n0l Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 No i doczekałem się :d Mam tylko jedną wątpliwość - czy to mnie się pomyliło, czy logo miało być szare na czarnym tle? Ten pomidorowy akcent według mnie jest do kitu :(
adek Napisano 18 Październik 2003 Autor Napisano 18 Październik 2003 to logo jest szare ale pod design zrobiło się w pewnym miejscu lekko pomarańczowe :)
Alcor Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 mi tez sie podoba - z reszta wiedzialem ze tak bedzie. ponawiam pytanie zadane wyzej: kiedy koszulki?? nie moge sie doczekac.. czy moge prosic o wygenerowanie maila jak juz dowiemy sie terminow i cen?? bo ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na sledzenie nowosci na stronie wiec prosilbym o taki list albo u2u pozdrufka
motyll Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Ja mam wątpliwości co do idei tego loga. Jest gdzieś jakieś uzasadnienie? Dlaczego jest takie \"ostre i agresywne\"? Jak dla mnie za bardzo eksponuje dynamikę strony(na początku skojarzyło mi się zegarem-nie wiem czy o to chodzi), a za mało mówi o kreacji i tworzeniu nowych trędów( co, jak mi się wydaję, powinno być priorytetem dla strony tego typu; podstawą istnieja oprogramowania 3d jest tworzenie). dzięki za uwagę
adek Napisano 5 Listopad 2003 Autor Napisano 5 Listopad 2003 Zegar - nie. Logo to jak lepiej obrazuje wersja 3D przedstawia bramę - portal. Gdy się dobrze przyjrzymy zobaczymy ze sama brama zas przedstawia napis \"3D\" :]
Rekomendowane odpowiedzi