Lumpy Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 Na razie tylko rezerwuje temat. Głosowałem w sondzie, więc wezmę udział... ale nie moge obiecać ze skończe Pozdro
KLICEK Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 moja chyba najbardziej najbardziej ulubiensza postac ze wszystkich "glupawych" kreskowek :D powodzenia
ledyr Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 johnny heehhehe bosko :D świetny wybór, sam sie nad nim zastanawiałem Powodzenia!
arcade Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 Johny do laski: "Dobra, dość o mnie, pogadajmy o tobie - Jak ci się podobam?" hehe, świetna postać, ale mógłbyś zrobić Lumpego ;) pozdrawiam
KLICEK Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 Ziomus to bylo "Dobra, dość o Tobie, pogadajmy o mnie - Jak Ci się podobam?" :D:D:D:D
ftorek Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 johnny tak w ogole: "so whats all this hubbubub about this place anyway?" (moje ulubione :) faajny temat/postac - mocno wdzieczna :) bede sledzic :)
Rekomendowane odpowiedzi