Napisano 26 Listopad 200618 l Witam Niestety po nie udanym malaczu, zabrałem się dzis za dosyć stare autko, mianowicie Zaz 968m czyli znany jako Zaporożec :) Oto co dzis od rana zrobiłem :) Pozdrawiam i zapraszam do komętowania :) :)
Napisano 26 Listopad 200618 l heh niedaleko mojego domu stal kiedys zaporozec z takimi eleganckimi wlotami w ksztalcie kieszeni po bokach. i dzis nie wzgardzilbym taka maszyna po odpowiednim picowaniu :D powodzenia!!!
Napisano 26 Listopad 200618 l Heh... moj dziadek mial kiedys taka fure.... rozbil ja... nie bylo co zbierac;-) "Klasyka".
Napisano 26 Listopad 200618 l je¼dzi³em nieraz takim jako kierowca i pasa¿er. super maszyna. i ten d¼wiêk silnka V4 ch³odzony powietrzem , echhh... ju¿ takich aut nie robi±
Napisano 30 Listopad 200618 l Autor ..:: 3D XTREME ::.. - ThX :) damusTo - no prawdopodobnie będzie wersja sport :) I dzis zamieszczam kolejny malutki upload, mianowicie cały bok :) Pozdrawiam, i zapraszam do komętowania :)
Napisano 5 Grudzień 200618 l Autor Witam, i dziś kolejny upload, a jest to tył samochodu :) Zapraszam Do Oceny , Pozdro :)
Napisano 5 Grudzień 200618 l Wyglada jak mydelniczka, czyli w przypadku tego samochodu bardzo realistycznie ;-)
Napisano 6 Grudzień 200618 l Autor Witam, widze że coś wam się nie chce komętować, ale i tak Kolejny Upload, mianowicie Szyby, Felgi i Nadkola
Napisano 6 Grudzień 200618 l A co to za fuszerka w naroznikach przedniej szyby ? EDIT: I gdzie ten giga wlocik na boku co to miało
Napisano 6 Grudzień 200618 l wlot z boku mial wczesniejszy model zaz 966 ogolnie jeden z pozytywniejszych samochodow na forum :) pozdro!
Napisano 7 Grudzień 200618 l To zrób wcześniejszy model, wlot musi byc inaczej komisja nie zatwierdzi :p
Napisano 8 Grudzień 200618 l Autor Badyl , goran , ThX :) damusTo - nie mam szkicy do modelu 966 :P Więc robie ten :) W przyszłym tyg. powinienem dodać znów coś nowego :) Pozdrawiam :)
Napisano 12 Grudzień 200618 l Autor Witam Żeby nie było że sie opierdzielam, to dale koleny Upload, Teraz mi zostaje tylko zrobic lampy, zderzaki, lusterka, i finish :) [/url] Pozdrawiam, i prosze o wasze opinie :)
Napisano 18 Lipiec 200717 l Autor No i po troche dłuższej przerwie wracam do Zaporożca :) I taki malutki upload :) Renderek z lakierem :)
Napisano 18 Lipiec 200717 l shaderki zostaw na potem dłubaj dalej detale. same renderki to tak rozmycie na lakierku zmniejsz zdecydowanie, no i hm zaaranżuj coś (hdr najlepiej) co by jakoś ten lakier zafunkcjonować miał szanse
Napisano 21 Lipiec 200717 l Autor model jest już prawie w fazie końcowej, i mam taką proźbe do was, bo chce żeby końcowy efekt (render) był wypas, a niestety ale sie na renderowaniu zbytnio nie znam :(, jeśli moge to prosze o pomoc z waszej strony :)