Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witojcie! Żem sobie zaczął robic Punpkin Head Guy a bo mi sie takie hipki podobają. Wiec licze na Waszą pomoc i komentarze

oto pierwszy screenik:

pumpkinkc6.jpg

pozdrawiam forum :D

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no jak dołoze tekstur i wszystko poprawie mam andzieje ze bedzie Ci sie bardziej podobao - i innym :)

P.S. a no i musze dodac ze to moja pierwsza postać w 3D! więc prosze o wyrozumiałość :]

Napisano

HYHY no dzieki, ja lajik jestem ale sie ucze, nie zabieram sie anrazie za "realne" psotacie bo wymiekam na zrobieniu glowy ;-/ (apbopo moze ktos zna jakies tutoriale DOBRE do zrobienia postaci?)

Tak wiec prosze jeszcze raz o wskazowki i komentarze :]

Napisano

ja walsnie takie chciałem, troszke komiksowy styl chce uzyskać jeszcze teksturką, ale dzieki za uwage, jak mi mój pomysł nie wyjdzie to oczywiscie zmiękcze :]

Napisano

No sie kładnia faktycznie :] I nie ma geby bo tak jakos mi lepiej wygladał :P niedługo kolejny render...

nie bede dodawal posta wiec oto kolejny render chyba zostane w takiej koncepcji "szalika" i tekstury MNIEJ WIECEJ tego typu:

[/url]pumpkin2je1.jpg

Napisano

tak tak, jak mi tylko starczy ramu to bedzie scenka na cmenatezu ksiezyc i drzewa i... :) No cos sie jeszcze wymysli, mam nadzieje ze mi wszystko ladnie wyjdzie

Napisano

...a w między czasie wracam chwilowo do starego projekta, dorobiłem narazie nóżki i pomyslalem ze w końcowej scenie ludek będzie stompał po cmentarzyku zarośniętym takową trawką :) może niższą i rzadszą...

pumpkintest01ey6.jpg