Napisano 27 Listopad 200618 l Witojcie! Żem sobie zaczął robic Punpkin Head Guy a bo mi sie takie hipki podobają. Wiec licze na Waszą pomoc i komentarze oto pierwszy screenik: pozdrawiam forum :D
Napisano 27 Listopad 200618 l Autor no jak dołoze tekstur i wszystko poprawie mam andzieje ze bedzie Ci sie bardziej podobao - i innym :) P.S. a no i musze dodac ze to moja pierwsza postać w 3D! więc prosze o wyrozumiałość :]
Napisano 27 Listopad 200618 l P.S. a no i musze dodac ze to moja pierwsza postać w 3D! więc prosze o wyrozumiałość :] Twoja p-i-e-r-w-s-z-a postać w 3D? :0 no to respekt!
Napisano 27 Listopad 200618 l Autor HYHY no dzieki, ja lajik jestem ale sie ucze, nie zabieram sie anrazie za "realne" psotacie bo wymiekam na zrobieniu glowy ;-/ (apbopo moze ktos zna jakies tutoriale DOBRE do zrobienia postaci?) Tak wiec prosze jeszcze raz o wskazowki i komentarze :]
Napisano 27 Listopad 200618 l Autor ja walsnie takie chciałem, troszke komiksowy styl chce uzyskać jeszcze teksturką, ale dzieki za uwage, jak mi mój pomysł nie wyjdzie to oczywiscie zmiękcze :]
Napisano 28 Listopad 200618 l Autor No sie kładnia faktycznie :] I nie ma geby bo tak jakos mi lepiej wygladał :P niedługo kolejny render... nie bede dodawal posta wiec oto kolejny render chyba zostane w takiej koncepcji "szalika" i tekstury MNIEJ WIECEJ tego typu: [/url]
Napisano 28 Listopad 200618 l bardzo fajne, scenka jakas bedzie? dodaj lapki z pazurkami i zrob render na ciemnym tle w polmroku i swiecacymi oczami
Napisano 28 Listopad 200618 l Autor tak tak, jak mi tylko starczy ramu to bedzie scenka na cmenatezu ksiezyc i drzewa i... :) No cos sie jeszcze wymysli, mam nadzieje ze mi wszystko ladnie wyjdzie
Napisano 28 Listopad 200618 l Hehe słodkie :D Jak możesz, to renderki trochę większe rób, bo mało szczegóły widać ;D
Napisano 28 Listopad 200618 l Autor Coś nie tak z tymi nogami, dajcie rady jak zmienić je bo nie wiem czy to rozmiar mi nie siada czy tylko ustawienie... :|
Napisano 10 Grudzień 200618 l Autor ...a w między czasie wracam chwilowo do starego projekta, dorobiłem narazie nóżki i pomyslalem ze w końcowej scenie ludek będzie stompał po cmentarzyku zarośniętym takową trawką :) może niższą i rzadszą...