MaGuu Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 Joł :) Jak w temacie:) Niektórzy widzieli pewnie topic i wyczytali, ze mam zamiar wystawić na sprzedaży moje scenki :) Dołożyłem bonusowo jedną scenke, wiec w sumie jest pięć :D http://www.allegro.pl/item161311352_wizualizacje_wnetrz_kompletne_sceny.html Jeśli jest ktoś zainteresowany, zapraszam do kupowania :) Peace P.S. NIE SMIAC SIE Z NICKA, zakładany jeszcze za dzieciaka (głupi wiek :/) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 Witam!! pomysl fajny jestem za takim inicjatywom :) ciekawe czy ktos kupi..... :) jak cos to mozesz nagrac tutka(video) jak robisz takie vizki :D pozdro i powodznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 TYLKO 800zł?!?! kupuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 mi to wygląda na 80zł misiu patysiu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 Reaktualizacja i obniżenie ceny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 hehe, eversi nie kupili to na allegro pójdzie. troche to wygląda na desperację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 Raczej na próbę sprzedania półproduktu ;) Ale co, cena nie uczciwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 blokers ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2007 illy lol ! :P przeciez napisałęm aby się nie śmiac z nicka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 no i super juz Ci sie udało cos sprzedac ! powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 O! 1 sztuka poszła ;) Gratsy Ciekawe czy jak bym model czołgu wystawił to czy ktos by kupil ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2007 DraB: A wystawiaj, nikt nikomu nie broni, jedynie zyskać mozesz (no prócz paru groszy straty za wystawienie aukcji) :D fikołek: sorry ze dopiero teraz, jakoś wcześniej nie zauważyłem Twojego posta :P eBya i swistak nie sa tak dobrze znane niestety :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Oho, dobre informacje - MaGuu zaczyna zarabiac ;> ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 byznes jest byznes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi