Napisano 2 Grudzień 200618 l Taka mała twórczość. Reklama batonika Kinder Bueno. ;) Z założenia miało być takie ciemne, ale zawsze komuś się to niepodoba, toteż niżej nieco rozjaśnione zamieściłem. W sumie kierowałbym się ku końcowi tego projektu. Pozostało mi tylko zrobienie nagryzienia jednego kindera. Jednak jest to trudniejsze niż sie spodziewałem. :]
Napisano 2 Grudzień 200618 l giv a bit a hmmmmm to miiiiii and aj giv a bit a hmmm tu juuuuu ! ;D podobac sie , wersje sekundo duzo lepsza :)
Napisano 2 Grudzień 200618 l wersja 2 dużo lepiej nawet jeszcze bym ją rozjaśnił. render proffffffff świetna praca.
Napisano 2 Grudzień 200618 l fajowate.. :) może bardziej bym te batoniki pokazał jak zrobiłeś obwódkę do napisu ?
Napisano 2 Grudzień 200618 l wydaje mi się, że napis kinder® wyglądałby lepiej jeżeli wyglądałby tak jak napis bueno, czyli jakby był wtopiony w czelkolade
Napisano 2 Grudzień 200618 l Autor Lookash, odpada. Taki był spontaniczny zamysł i już go nie zmieniam. :D Obwódka zrobiona ze spline`a. Kurcze, chyba musze iść kupić bueno i go nadgryźć. Bo zacząłem robić tą scenkę dawno temu, ale nie ukończyłem ostatniego elementu. No i teraz już zapomniałem jak to miało wyglądać. :D Ciekawe czy mi wogóle to wyjdzie, czy zostawie jak jest (stonuje tylko coponiektóre elementy jeszcze..;)
Napisano 2 Grudzień 200618 l Zrób z tego taką krótką animacje, jak lecą se batoniki, spływa czekolada i nagle krucho pękają na dwie części. A w tle muzyka z reklamy ;)
Napisano 2 Grudzień 200618 l satanicus1991 wziołeś to z reklamy twix'a :D a to kinder bueno jest :DDD
Napisano 2 Grudzień 200618 l Autor Popracowałem dziś troche i oto efekty: W sumie to już koniec prac w maxie nad tą sceną. Potrzebuje zrobić jeszcze tylko 1 poprawkę ( w photoshopie najlepiej). Coś aby to nagryzienie wyglądało bardziej realistycznie. Brak mi jednak pomysłu. ;/ Może jakiś filtr w PS? Help
Napisano 3 Grudzień 200618 l 1 render - to co jest w środku batonika zniechęca mnie do jedzenia tego przysmaku... Ale ogólnie ładnie...
Napisano 3 Grudzień 200618 l To jest taka biała masa, puszysta troche. Te nadgryzienie jest za bardzo kanciaste. Kto ma zęby jak piłki do drewna? :D
Napisano 3 Grudzień 200618 l Autor Nieszło mi wymodelowanie kanciastości. Połamanego wafla ani nic takiego. To jest hardcore. Trzeba na to sposobu.