Napisano 3 Grudzień 200618 l Hej. Pracka nazywa się moment narodzin legendy. oto link: http://www.pierzak.com/max3dpl/smok800_web.jpg i jeszcze link do wersji mniej rozmytej Jak niektorzy zapewne wiedza chce zrobic animacje o smoku i rycerzu. to jest swojego rodzaju przymiarka do tej animacji.
Napisano 3 Grudzień 200618 l czy pracka niemoglaby nazywac sie po polsku? Ogolnie fajne nawet, jesli do animacji , to tym bardziej. Czy trawa nie zabije czasu renderu tej animki? drzewo troche dziwne (tekstura), ale rycerzyk fajo.
Napisano 3 Grudzień 200618 l Autor do renderingu chcialbym trawe oddzielnie dodac w AE. wiec powinno byc ok.
Napisano 4 Grudzień 200618 l hyhy fajowe :) ten smok trochę przypomina tego.. smakuśa (?) z reklamy :p to mniej rozmyte lepsze pozdrawiam
Napisano 4 Grudzień 200618 l Hihi ten smok wygląda na takiego co zamiast pożreć rycerza chciałby go wylizać. Cos jak Dino od Flinstonów. Praca sympatyczna.
Napisano 4 Grudzień 200618 l Ja bardzo przepraszam ale napisałem "go wilizać" a nie "mu wylizać". Tadzio, o czym Ty myślisz? :D
Napisano 7 Grudzień 200618 l Autor Zrobilem poprawki z DOF-em i ogolnym rozmyciem. mysle ze to juz koniec z tym oobrazkiem.
Napisano 9 Grudzień 200618 l Bardzo przyjemna pracka :) Przypomina mi gry m.in. z Nintendo 64 z ,,cukierkową" grafiką :)