Gość ant-3d Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 Hej Dawno nic tu nie wrzucalem. Wlasnie skonczylem moja wizualke. Pomysl zaczerpniety z pewnej gazety. Moim celem nie bylo wierne odwzorowanie tylko nauka texturowania, oswietlania i renderowania tego typu prac. Najwiekszym problemem byl material dywanu. Po paru bojach wyszedl taki jaki jest. I tu sie pojawia moje pytanie do Was. W jaki sposob najlepiej odwzorowac dywan? Chodzi mi o taki nielad kosmaty. Wykonane w: 3ds, vray Oki, to komentowac :) Poddasze
jurop3 Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 wtam dosyć ładnie, nie podoba mi sie ta ciemna belka i słup, wygląda bardzo sztucznie, nio i przydało bys ie jeszcze troche odbić na podłodze. Jeśli chodzi o dywan to najlepiej przez VRayDisplaysmentMod tu masz linka http://www.max3d.pl/tut.php?id=46 myśle ze o to chodziło. pozdro...
!Ewert Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 nie podoba mi sie materiały do wymieny w wiekszości...modeling może byc..
Gość obo Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 Przepalenie za duże tam w rogu. I jeszcze te ławeczki mi się nie podobają, głównie ich materiał. Reszta naprawdę spoko :)
Gość ant-3d Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Dzieki za komentarze. jurop3: dzieki za tutorial :) nie wiem jak moglem go przeoczyc :) W sumie projekt byl w celach szkoleniowych. Mysle ze spelnil swoja role gdyz teraz wiem na co bardziej zwrocic uwage. Wnioski wyciagniete. Nastepnym razem mam nadzieje ze bedzie o wiele lepiej.
Jonasz_Real Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 I trochę za duże spary ma ta podłoga. Ale pracka jest okej. ;)
t0m3k Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 fajnie to wyglada, szkoda ze nie dales innych ujec. jesli mialbym cos poradzic to wylaczyc ta lampe kolo schodow, zrobic cos z porecza bo dziwnie sie konczy, poprawic te siedzonka na pierwszym planie a konkretnie material siedziska. te belki sa troche nie przekonywujace, material? nie jestem pewnien ale wydaje mi sie ze przy oknie jest mocno przepalone.
xardassss Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 No musze przyznać, że nawet dobrze ci to poszło... Ale nie najlepiej [edit] Całkiem nie najgorzej
Rekomendowane odpowiedzi