Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej

Dawno nic tu nie wrzucalem. Wlasnie skonczylem moja wizualke. Pomysl zaczerpniety z pewnej gazety. Moim celem nie bylo wierne odwzorowanie tylko nauka texturowania, oswietlania i renderowania tego typu prac. Najwiekszym problemem byl material dywanu. Po paru bojach wyszedl taki jaki jest. I tu sie pojawia moje pytanie do Was. W jaki sposob najlepiej odwzorowac dywan? Chodzi mi o taki nielad kosmaty.

Wykonane w: 3ds, vray

Oki, to komentowac :)

Poddasze

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wtam

dosyć ładnie, nie podoba mi sie ta ciemna belka i słup, wygląda bardzo sztucznie, nio i przydało bys ie jeszcze troche odbić na podłodze. Jeśli chodzi o dywan to najlepiej przez VRayDisplaysmentMod tu masz linka http://www.max3d.pl/tut.php?id=46

myśle ze o to chodziło.

pozdro...

Napisano

nie podoba mi sie materiały do wymieny w wiekszości...modeling może byc..

Napisano

Przepalenie za duże tam w rogu. I jeszcze te ławeczki mi się nie podobają, głównie ich materiał. Reszta naprawdę spoko :)

Napisano

Dzieki za komentarze.

jurop3: dzieki za tutorial :) nie wiem jak moglem go przeoczyc :)

W sumie projekt byl w celach szkoleniowych. Mysle ze spelnil swoja role gdyz teraz wiem na co bardziej zwrocic uwage. Wnioski wyciagniete. Nastepnym razem mam nadzieje ze bedzie o wiele lepiej.

Napisano

fajnie to wyglada, szkoda ze nie dales innych ujec. jesli mialbym cos poradzic to wylaczyc ta lampe kolo schodow, zrobic cos z porecza bo dziwnie sie konczy, poprawic te siedzonka na pierwszym planie a konkretnie material siedziska.

te belki sa troche nie przekonywujace, material?

nie jestem pewnien ale wydaje mi sie ze przy oknie jest mocno przepalone.

Napisano

No musze przyznać, że nawet dobrze ci to poszło... Ale nie najlepiej

[edit]

Całkiem nie najgorzej

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności